سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اوحدی در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تاکید کرد

اعزام 5 هزار زائر اهل سنت به تمتع

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: از میان 64 هزار زائر ایرانی که در تمتع امسال به سرزمین وحی اعزام می‌شوند، 5 هزار زائر از عزیزان اهل سنت هستند.

"سعید اوحدی" رئیس سازمان حج و زیارت در گفت‌و‌گو با خبرنگار رفاهی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به آغاز اعزام زائران تمتع از اول شهریور، اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده، 64  ایرانی در قالب عوامل اجرایی و زائرین در موسم تمتع به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

وی تاکید کرد: از این تعداد 5 هزار زائر ایرانی اهل سنت نیز در تمتع سال 94 به مکه مکرمه و مدینه منوره اعزام خواهند شد.

اوحدی در خصوص کم سن ترین و مسن ترین زائران تمتع گفت: در موسم تمتع کم سن ترین زائر یک کودک از استان چهار محال و بختیاری و مسن ترین زائر، فردی 93 ساله از کرمان است.

رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه افزود: با تلاش‌های انجام شده توانستیم اعزام زائران مدینه قبل را به 62 درصد افزایش دهیم ضمن اینکه بر اساس بررسی‌ها، مشخص شد 53 درصد زائران را بانوان و 47 درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

وی در پایان به زائران توصیه کرد در کلاسهای آموزشی که توسط مدیران و معاونین کاروان‌ها برگزار می‌شود حضور فعال و جدی داشته باشند تا در سرزمین وحی به مشکلی برنخورند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.