به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران به نقل از تسنیم، دیده میشود که افراد باقیمانده غذای خود را فریز کرده و بعدها مجددا آن را مصرف میکنند. اگرچه در برخی موارد، این کار قابل قبول است اما گاهی سلامتی افراد را تهدید میکند. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوباره مصرف کردن هیچگونه ارزش غذایی ندارند.
چغندر: این سبزی حاوی نیترات بوده و برای سلامتی مفید است چغندر پس از مصرف دوباره خطرناک نمیباشد اما بهتر است که به صورت سرد مصرف شود.
مرغ: خوردن گوشت مرغ پس از یک روز میتواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر کرده و مشکلات گوارشی را به بار میآورد. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار بوده لذا بهتر است که بهطور سرد مصرف شود. اگر لازم باشد بهتر است که در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود.
سیب زمینی: این ماده غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و برای بدن مفید است. اما اگر سیب زمینی برای بار دوم گرم شود ارزش غذایی خود را از دست داده و ایجاد سم دربدن میکند.
قارچ: این ماده غذایی یکی از شناخته شدهترین مواد بوده که تحت هیچ شرایطی نباید برای دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد کرد و مشکلات بهداشتی چون مشکلات گوارشی را برای فرد به همراه خواهد داشت. در صورت لزوم سرد مصرف کنید.
اسفناج: گرم کردن مجدد اسفناج میتواند بسیار خطرناک باشد این سبزی حاوی درصد بالایی نیتراتها میباشد که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل میشود و ایجاد سرطان در بدن میکند اسفناج را بلافاصله پس از پختن مصرف کنید.
تخم مرغ: این ماده غذایی زمانی که در معرض دمای بالا قرار میگیرددر بدن ایجاد سم میکند. لذا از گرم کردن مجدد آن بپرهیزید.
کرفس: این سبزی کاربرد زیادی در پخت سوپ دارد. لازم به ذکر است که کرفس نیز حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن مجدد به ماده خطرناک تبدیل میشود لذا اگر در پخت سوپ از آن استفاده میکنید، به هنگام مصرف دوباره کرفس آن را جدا کنید. در پایان باید گفت که حتی نوع گرم کردن غذا نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که امروزه افراد بهطور چشمگیری از مایکروویوها برای گرم کردن و پخت غذای خود استفاده میکنند و غافل از عوارض آن هستند.
انتهای پیام/