سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لاریجانی در دیدار رؤسای کمیسیون‌‌های سیاست خارجی مجلسین سوئیس:

اروپا شناخت درستی از تهدید داعش ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رؤسای کمیسیون‌های سیاست خارجی مجلسین سوئیس ضمن تاکید بر گسترش روابط دو کشور، نسبت به اشتباه اروپایی‌ها در برخورد با تروریست های تکفیری داعش به عنوان یک تهدید جهانی هشدار داد.

به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران، آقایان کارلو سوماروگان رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس کانتون‌ها و فیلیکس گوتسویلر رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس ملی سوئیس عصردیروز (سه شنبه، ۵ خرداد) با علی لاریجانی دیدار و گفت‌و‌گو کردند. 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدا با اشاره به اهمیت نقش پارلمان‌های دو کشور در توسعه و گسترش مناسبات فیمابین گفت: زمینه‌های همکاری‌های مناسبی در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی به ویژه روابط پارلمانی میان دو کشور وجود دارد که باید از آن‌ها در راستای منافع دو ملت بهره گرفت. 

وی در ادامه رشد گروه‌های تروریستی در منطقه را خطری برای امنیت جهان دانست و افزود: کشورهای اروپایی شناخت درستی از تروریسم در منطقه ندارند و مبارزه با این گروه‌ها نیاز به عزم و اراده جهانی با همکاری همه کشور‌ها دارد. 

لاریجانی در همین بخش افزود: حضور اتباع کشورهای اروپایی و آمریکایی در گروه‌های تروریستی خطری برای امنیت این کشور‌ها می‌باشد. 

رئیس مجلس در پایان با اشاره به وضعیت بغرنج آوارگان در سوریه و یمن گفت: مشکلات دارو و غذا در یمن و سوریه نیازمند همکاری بیشتر دو کشور در مسائل منطقه‌ای و ارسال کمک‌های انسان دوستانه سوئیس می‌باشد. 

در ادامه این دیدار کارلو سوماروگان رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس کانتونهای سوئیس با ابراز امیدواری نسبت به موفقیت مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و ۱+۵ گفت: دولت و پارلمان سوئیس امیدوار است هر چه زود‌تر مذاکرات طرفین به توافق نهایی بینجامد تا موانع ایجاد شده رفع گردد. 

همچنین فیلیکس گوتسویلر رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس ملی سوئیس بر ضرورت برقراری ثبات و امنیت در منطقه تأکید کرد و افزود: بی‌ثباتی در منطقه باعث گسترش ناامنی در دیگر مناطق جهان خواهد شد. 

وی در ادامه بر آمادگی کشورش برای ارسال کمک‌های انساندوستانه به آوارگان سوریه و یمن تأکید کرد. 

رؤسای کمیسیون‌های روابط خارجی مجلسین سوئیس سفر هیأت پارلمانی خود را نشانه عزم جدی این کشور برای توسعه و گسترش مراودات سیاسی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران دانستند. 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.