اسدی، در گفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریزگفت: این سیستم آبیاری موجب افزایش بهره وری در کشاورزی منطقه گردیده است و از هزینه های کارگری آبیاری سنتی شدیداً کاسته شده و باعث کاهش هزینه بهره برداران شده و افزایش راندمان محصولات کشاورزی را در واحد سطح فراهم آورده که در نهایت باعث رفاه و معیشت بهره برداران گردیده است.
وی، با بیان اینکه آب و خاک در کنار هم باعث شکوفایی اقتصاد هرمنطقه و محور اصلی توسعه آن منطقه به شمار می رود افزود: نقش خاک و آب در بروز تمدن های عظیم بشری بر هیچ کس پوشیده نیست و این دو عنصر موجب رونق کشاورزی شهر و اشتغال و رفاه نسبی کشاورزان را پدید آورده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر، گفت: مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اهر، جهت حفظ خاک زراعی، اراضی زراعی و باغی و نیز استفاده بهینه از آب از نقاط استحصال تا محل های مصرف آن و همچنین جهت حفظ پتانسیل های آب مناطق مختلف جهت دستیابی بهره برداران به رفاه نسبی احداث و بهسازی کانال های عمومی، پوشش انهار سنتی، انتقال آب با لوله پلی اتیلن، احیاء و مرمت قنوات، استفاده از روش های آبیاری تحت فشار ( قطره ای-بارانی ) را انجام می دهد.
وی، گفت: راندمان کانل های سنتی را که کمتر از 35 درصد می باشد با بهسازی کانال های مذکور، راندمان آبیاری به 75 درصد و همچنین با استفاده از روش های انتقال آب با لوله پلی اتیلن و آبیاری تحت فشار راندمان آبیاری به 95 درصد افزایش می یابد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر، افزود: در حوزه آب و خاک در بخش کشاورزی، احداث و بهسازی کانال روستاهای یاورکندی و نصیر آباد به طول یک کیلومتر، احیاء و مرمت قنوات روستای مرادلو به طول 350 متر و احداث و مسیرگشایی جاده بین مزارع به طول 3 کیلومتر با اعتبار بیش از 2 میلیارد و 400 میلیون ریال با پیشرفت فیزیکی 60 درصد در حال اجرا می باشد.