سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سردار هادیانفر:

هر 12 ثانیه یک قربانی جرایم سایبری درجهان/ هر هفته 80 هزار سایت با انگیزه مجرمانه ساخته می شود

رییس پلیس سایبری گفت: بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سازمان اینترپل در هر 12 ثانیه یک نفر قربانی جرایم سایبری می شود و هر هفته نیز 80 هزار سایت با انگیزه مجرمانه ساخته می شود.

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، سردار کمال هادیانفر روز سه شنبه در همایش بین المللی جرایم سایبری در دنیای به هم پیوسته، افزود: بر اساس گزارش اینترپل، آمار قربانیان جرایم سایبری رو به افزایش است.

هادیانفر گفت: بدون شک ، فناوری اطلاعات و ارتباطات و تکنولوژی های مدرن، سرچشمه همه جرایم است و از آنجا که هر تکنولوژی (فناوری) برای تکامل خود به یک دوره 10 تا 15 ساله نیاز دارد، استفاده شتابان انسان از این تکنولوژی های تکامل نیافته باعث سوءاستفاده مجرمان در جهان می شود.

رییس پلیس سایبری افزود: نرخ قربانی برای کلاهبرداری های آنلاین، کارت های اعتباری، دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شخصی افراد، بین یک تا 17 درصد جمعیت آنلاین برای 21 کشور در نقاط مختلف دنیا، متغیر است.این در حالی است که نرخ سرقت از خانه ها، دزدی و سرقت خودرو برای همین کشورها، پنج درصد است.

هادیانفر اظهارداشت: فناوری اطلاعات و ارتباطات، جامعه جهانی را به طور بنیادین دستخوش تغییر و تحول کرده و در پرتو آن، شیوه و سبک زندگی انسان ها و روابط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی جوامع را تحت تاثیر خود قرار داده است.

وی ادامه داد: اینترنت طی سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است به طوری که اکنون، بیش از دو میلیارد و 700 میلیون نفر از جمعیت جهان ،آنلاین (برخط) هستند و بررسی ها نشان می دهد تا سال 2018، شمار کاربران اینترنت در دنیا به 6 / 3 میلیارد تن برسد.

وی در توضیح اظهاراتش گفت: این، بدان معنا است که 48 درصد جمعیت جهان می توانند آنلاین و یکی از قربانیان جرایم اینترنتی باشند.

رییس پلیس سایبری افزود: سازمان های معتبر جهان پیش بینی می کنند، در سال 2019 جرایم و حملات سایبری و سرقت اطلاعات به اقتصاد جهانی، ضرر مالی برابر دو تریلیون دلار وارد کنند.

وی گفت: امروز دو عامل اصلی و محرک در ارتکاب جرایم سایبری وجود دارد که شامل بازارهای پنهان شرایط سودآور و جرم به عنوان یک سرویس(خدمت) است. همین عوامل ، سبب شده است که اقبال مجرمان به جرایم افزایش بیشتری یابد به گونه ای که روزانه صد هزار سایت در دنیا متولد می شود و هر هفته 80 هزار سایت با انگیزه مجرمانه ساخته می شود.

نامبرده اظهارداشت: سهولت و دسترسی به این موضوع باعث شده است که مجرمان نهایت استفاده از فضای مجازی را داشته باشند.

هادیانفر افزود: تهدیدات آینده جهان که باعث نگرانی جامعه جهانی خواهد شد علاوه بر پنهان ماندن هویت، افزایش فعالیت گروه های تروریستی در فضای سایبری به منظور جذب، آموزش و به کارگیری افراد در عملیات تروریستی را در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: پلیس سایبری ایران بر اساس سند راهبردی خود بر محورهایی همچون صیانت از حقوق شهروندان، حفظ سرمایه های مادی و معنوی، اسرار کسب و کار، مالکیت خصوصی، حریم خصوصی، آزادی های مشروع و مشارکت موثر در تعامل و همکاری های منطقه ای و بین المللی تاکید دارد.

وی گفت: این پلیس تاکنون توانسته است با مشارکت همه جانبه در راستای پیشگیری و مقابله با جرایم سایبری و همکاری با اینترپل، امنیت فضای سایبری کشور را تامین کند.

هادیانفر افزود: پلیس سایبری ایران با مراکز استاندارد و توانمندی مناسب علمی و پلیسی و با توان کشف جرایم با قدرت کشف بیش از 80 درصدی جرایم سایبری و نیز تجربیات آموزشی مناسبی که دارد ، آماده کمک به سایر کشورها برای ایجاد و راه اندازی پلیس سایبری است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.