به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی استان شهلا جودت افزود: میزان کاروتنوئید لیکوپن هندوانه بسیار بالاست و این ماده توانایی کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان پروستات، ریه و معده، پانکراس، کولون، رکتوم و سینه را دارد.
وی اظهار داشت : پتاسیم موجود در هندوانه باعث کاهش فشار خون و خطر تشکیل سنگ های کلیوی می شود.
وی تصریح کرد : مصرف هندوانه در کاهش علایم استئوآرتریت و روماتیسیم تاثیر به سزایی دارد.
انتهای پیام/ ا