وی در ادامه افزود: حفظ حقوق بیت المال وظیفهای شرعی، اخلاقی و قانونی است که تمامی مسئولان نسبت به تامین و تحقق آن، موظف هستند با تمام امکانات و توان موجود مبادرت ورزند.
دادستان شهرستان ملارد در ادامه عنوان کرد: تغییر کاربریها و تخریب منابع طبیعی از موضوعاتی است که از حساسیت بالایی در غرب استان تهران برخوردار است که با استمرار جلسات این چنینی و همیاری، همدلی و هم گرایی نهادها و ارگانهای ذیربط، در نظر داریم با طرح و رویکردی جدید و تشدید بازدارندگیها، ظهور و بروز تخلفات احتمالی در این عرصه را به حداقل ممکن کاهش دهیم.
جبله در ادامه با بیان ضرورت ورود بسیج به عنوان عنصری مردمی و جهادی در حفظ و صیانت از حقوق بیت المال در منابع طبیعی تصریح کرد: تبصره 2 اصلاحی قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات به برخورد با متخلفان حتی در سطح کارکنان دولت، شهرداریها و نهادها نیز تاکید کرده و ما نیز در این عرصه با توجه به مسئولیت و تکلیف قانونی خویش با جدیت ورود خواهیم نمود.
*برپایی شعبهای ویژه به منظور حفظ منابع طبیعی و برخورد با تغییر کاربریهای غیر مجاز
داوود محمودی، رئیس دادگستری شهرستان ملارد در ادامه این مراسم با اشاره به ضرورت حفظ منابع طبیعی و محیط زیست به عنوان اصلی ضروری در سطح ملی و حتی جهانی تصریح کرد: تخلفات در این حوزه کمتر از تخلفات اقتصادی و مالی نیست و اهمیت این امر آنچنان بالا است که مسئولان عالی رتبه نظام نسبت به آن دغدغه دارند.
وی در ادامه افزود: در آیندهای نزدیک شعبهای ویژه در دادسرا و دادگاه شهرستان ملارد برپا خواهد شد تا به صورت تخصصی و جدی تری برخورد با تخلفات این چنینی عملیاتی شود و با وجود دشواریهای این امر در شهرستان مهاجر پذیر و پهناور ملارد، مبارزهای همه جانبه و جدی را در این عرصه لحاظ میکنیم.
*ضرورت شناسنامه دار شدن باغات و اراضی شهرستان ملارد
در ادامه این مراسم، سرهنگ برزو همتی، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ملارد با تاکید بر لزوم همیاری هرچه بیشتر پلیس ساختمانی در برخورد با تخلفات حوزه ساخت و سازهای غیر مجاز اظهار کرد: یکی از مشکلات موجود در شهرستان ملارد، مشمول شناسنامه دار نبودن باغات و اراضی این حوزه است که در صورت رفع و دفع این نارسایی، گام مثبت و سازندهای در کاهش تخلفات عرصه ساخت و سازها و تغییر کاربریها برداشته خواهد شد.
وی در ادامه افزود: تکیه صرف مدیران به قوانین و ضوابط کافی نیست و در کنار این امر مهم، باید برآورد اطلاعاتی و آسیب شناسی دقیقی از سوی مدیران دستگاهای خدماتی و شهری لحاظ شود تا با استعانت از الطاف الهی به توفیقات هرچه مطلوب تری نائل شویم.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه، پس از بررسی راهکارها و تبادل نظر مسئولان در خصوص الزامات و پیش نیازهای مبارزه با تخلفات حوزه منابع طبیعی و باغات و تغییر کاربریها،مواردی از قبیل تشکیل شورای حفظ حقوق بیت المال و مشخص شدن اعضای کمیته، توجه به پیشگیری با رویکرد همکاری، همدلی و هم گرایی کلیه اعضا اعم از شورای اسلامی شهر و روستا و شهرداریها شهرستان ملارد و ارائه گزارش فصلی توسط اعضای کمیته تخصصی و تشکیل تیمهای ویژه ده گردشی میدانی با بهره گیری از نیروهای دستگاههای خدماتی، اداری، بسیج به تصویب رسید.
انتهای پیام/