به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مهمترین ترکیبات شناختهشده در تمر هندی، ترکیبات اسیدی اسیدسیترین، مالیک و تارتاریک و موادمعدنی چون پتاسیم و مقدار کمی پکتین است. البته این میوه حاوی کاروتن، ویتامین و برخی فلانوییدها و منبعی از آنتیاکسیدانها نیز است و میتواند جایگزین خوبی برای ویتامین c به شمار برود.
البته اگر تمر هندی خشک شود، حاوی مقدار کمتری از ویتامین c خواهد بود و باید به این مسئله توجه داشت.
خشکشده این میوه حاوی کالری بالایی است و با توجه به اینکه این میوه اشتهاآور است افراد دچار اضافهوزن و چاقی باید در مصرف آن احتیاط کنند.
درصورتیکه تمایل به مصرف تمر هندی دارید بهتر است میوه آن را که در میوهفروشیها فروخته میشود تهیه و مصرف کنید البته مصرف این محصول باید بهصورت تفننی باشد نه یک عادت همیشگی.
مصرف این میوه برای افرادی که مشکلات خفیف گوارشی دارند و همچنین رفع حالت تهوع (البته به مقدار متعادل) توصیه میشود.
سلامت نیوز