سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اگر حالت تهوع دارید، تمرهندی بخورید

این روزها وقتی برای خرید به میوه‌فروشی یا سوپرهای بزرگ میوه می‌روید، در کنار انواع و اقسام میوه‌ها، جعبه‌هایی حاوی تمر هندی می‌بینید که در دو طعم ترش و شیرین عرضه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مهم‌ترین ترکیبات شناخته‌شده در تمر هندی، ترکیبات اسیدی اسیدسیترین، مالیک و تارتاریک و موادمعدنی چون پتاسیم و مقدار کمی پکتین است. البته این میوه حاوی کاروتن، ویتامین و برخی فلانوییدها و منبعی از آنتی‌اکسیدان‌ها نیز است و می‌تواند جایگزین خوبی برای ویتامین c به شمار برود.
 
البته اگر تمر هندی خشک شود، حاوی مقدار کمتری از ویتامین c خواهد بود و باید به این مسئله توجه داشت.

خشک‌شده این میوه حاوی کالری بالایی است و با توجه به اینکه این میوه اشتهاآور است افراد دچار اضافه‌وزن و چاقی باید در مصرف آن احتیاط کنند.

درصورتی‌که تمایل به مصرف تمر هندی دارید بهتر است میوه آن را که در میوه‌فروشی‌ها فروخته می‌شود تهیه و مصرف کنید البته مصرف این محصول باید به‌صورت تفننی باشد نه یک عادت همیشگی.

مصرف این میوه برای افرادی که مشکلات خفیف گوارشی دارند و همچنین رفع حالت تهوع (البته به مقدار متعادل) توصیه می‌شود.
 
سلامت نیوز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.