سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛

سیاست‌های حمایتی دولت در عرصه نرم افزاری افزایش می‌یابد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه سال گذشته 200 میلیون دلار نرم افزار صادر کردیم گفت: سیاستهای حمایتی این وزارتخانه در حوزه نرم افزار و برنامه های کاربردی تلفن همراه افزایش می یابد.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛ دکتر محمود واعظی در  مراسم بازدید از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات در روز ملی روابط عمومی  اظهار داشت: رسانه یکی از مهم ترین ارکان نظام است و قطعا هیچ دولت و حکومتی بدون اهمیت به امر رسانه نمی تواند  ارتباط دو طرفه و خوبی را با مردم خود برقرار کند.

وی با اشاره به اینکه 20 ماه از حضورش در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می گذرد گفت: در طی این 20 ماه گذشته جایگاه خاصی را برای مرکز روابط عمومی  قائل بوده و نقش آن در روند اطلاع رسانی  تاثیرگذار بوده و قدردان همکاران این مرکز هستیم.

وی با باین اینکه رسانه ها نقش مهمی را بر دوش دارند گفت: رسانه ها امانتدار مردم و دولت هستند و رسانه هایی که بیطرف فعالیت می کنند فشارهایی را متقبل می شود اما در انجام وظایفشان کوتاهی نمی کنند.

وی گفت : بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل  بخش های مختلفی  است و این نشان می دهد که با مردم و افکار عمومی باید ارتباط تنگاتنگی را برقرار کرد و مطالبات مردم را شناخت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه  توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات باعث می شود که مطالبات مردم افزایش یابد ، اضافه کرد :  باید بر اساس مطالعبات مردم ، راهبردها را تعیین کنیم.

وی راه اندازی سامانه 195 را در طول یکسال و نیم گذشته راهکاری در جهت پاسخگویی به نیازها و مشکلات مردم و مشترکان سرویس های نوین ارتباطی دانست و گفت: روزانه به طور متوسط سامانه 195 ،هزار مراجعه دارد که حدود 80 درصد این مراجعات  با همکاری اپراتورها مرتفع می شود و مابقی به صورت مکتوب به اپراتورها و سازمانهای مرتبط اطلاع رسانی می شود. که در مدت 14 روز پاسخگویی انجام خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه، دسترسی آزاد به اطلاعات و عدالت اطلاعاتی را بخشی از مهم ترین حقوق شهروندان دانست که دولت یازدهم بر آن تاکید دارد و در این زمینه کارگروهی در وزارت ارشاد با حضور نمایندگان دولت از جمله وزارت ارتباطات برای اجرای قانون دسترسی آزاد به اطلاعات مصوب مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است.

وی راه اندازی دولت الکترونیکی و دولت همراه را با توجه به هوشمند شدن تلفن همراه تلاشی  نتیجه بخش خواند و ادامه داد : مردم می توانند از طریق تلفن های همراه خود در هر کجا که هستند از دولت  سرویس های  خود را دریافت کنند.

واعظی به تعامل وزارت ارتباطات با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جهت راه اندازی پروژه سلامت الکترونیکی در کشور اشاره کرد و گفت: براساس این پروژه  می توان موانع موجود در بخش سلامت افراد را برطرف کرد و هر فردی پرونده های پزشکی خود را به صورت الکترونیکی و منسجم خواهد داشت.

وی افزود: با الکترونیکی شدن خدمات شاهد کاهش فساد موجود در دستگاههای دولتی برای تسهیل زندگی مردم خواهیم بود. وی در ارتباط با وضعیت شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد در نظر داریم بر اساس تعریفی که از شبکه ملی اطلاعات داریم همه دستگاهها را به این شبکه متصل کرده و میزبانی اطلاعات را در داخل کشور انجام دهیم، بر این اساس با هدف گذاری  سیاستهای صورت گرفته در تولید محتوا و توسعه داده، 80 درصد نیازهای مردم بر اساس طراحی شبکه ملی اطلاعات  در داخل کشور برطرف می شود.

وی از سیاستهای حمایتی  وزارت ارتباطات برای  شرکت های دانش بنیان و دانشگاهها طی هشت ماه گذشته خبر داد و گفت : هسته های متعددی از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با حوزه در امر برنامه نویسی فعالیت می کنند و طبق برآوردها در سال گذشته 200 میلیون  دلار صادرات نرم افزاری در کشور داشته ایم .

وی گفت: موضوع ارائه تسهیلات به نرم افزار را در شورایعالی صادرات مطرح کرده ایم و قرار است با ارائه تسهیلاتی به تلاشگران این عرصه و با توجه به توانمندی های کشور در راستای تولید محتوا می توانیم این میزان تولید محتوا در کشور افزایش دهیم.

وی  همچنین در خصوص بازگشت دانشکده پست و مخابرات به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: بر اساس اصل 44 قانون اساسی بخش سلامت و آموزش باید در اختیار بخش دولتی باقی بماند و بر اساس تصمیمی که شورای گسترش آموزش عالی این دانشکده به وزارت ارتباطات بازگردانده شد اما شرکت مخابرات ایران می تواند  مانند هر بخش خصوصی دیگری نیز  فعالیت هایی نماید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.