سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه با تلفن همراه، سرطان را تشخیص دهیم

محققان دریافته‌اند که تلفن همراه می‌تواند از گسترش نوعی سرطان در کودکان جلوگیری کند.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران  ایسنا به نقل از پایگاه خبری ورج، نوشت: بیماری "رتینوبلاستوما" یکی از انواع نادر سرطان پیشرفته چشم است که تقریبا فقط در کودکان بروز می‌کند.

این سرطان در قالب یک تومور در شبکیه چشم رشد می‌کند، اما صرفا به وسیله یک گوشی هوشمند قابل تشخیص است.

کودکانی که به این بیماری مبتلا هستند اغلب مردمک چشم‌ شان در عکس‌ها زیر نور فلاش سفید می‌شود و همین موضوع ساده اخیرا باعث نجات جان "آوری" پسر دو ساله جولی فیتس‌جرالد شد.

فیتس‌جراید به شبکه خبری ای بی سی گفت: من این احساس را داشتم که مشکلی در چشم پسرم وجود دارد. همیشه در عکس‌های پسرم لکه سفیدی در مردمک چشم وی مشاهده می‌کردم، اما پس از خواندن مطلبی درباره تشخیص سرطان چشم، وی را نزد پزشک بردم که وجود سرطان را در وی تایید کرد.

متاسفانه آوری چشم خود را به دلیل این بیماری از دست داد، اما توانستیم جان وی را از مرگ نجات دهیم.

پزشکان می‌گویند، مشخص شدن یک هاله سفید در مردمک چشم یک کودک در عکس به معنی تشخیص قطعی سرطان چشم نیست، اما همیشه ارزش پیگیری موضوع را دارد.

مایکل استیوارت، متخصص چشم‌ در کلینیک مایو به روزنامه یو اس آ تودی گفت: بسیار بهتر است که یک آزمایش با نتایج منفی داشته باشیم تا اینکه از آزمایش صرف نظر کرده و بیماری را پیگیری نکنیم.

بیماری سرطان چشم در مراحل اولیه بسیار قابل درمان است. فناوریها و شیمی‌درمانی‌های کنونی می‌توانند جان کودک مبتلا به این بیماری را نجات دهند.

دوربین گوشی‌های هوشمند به عنوان ابزار تشخیص این بیماری آنقدر موثر هستند که مرکز سرطان چشم کودکان در آمریکا سال گذشته کمپینی را با محوریت این موضوع انجام داد. آنها پوستر‌هایی از چشمان کودکان را منتشر کردند که زیر نور فلاش دوربین سفید شده بود.

برچسب ها: موبایل ، سرطان ، فلش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.