محمد فوقانی عکاس فیلم محمد (ص) در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران حاضر در نمایشگاه عکاسان سینما ،در خصوص این فیلم گفت: فیلم محمد (ص) برای من به منزله ی دانشگاهی بزرگ بود که از صبح تا شب در آن جا می آموختم و حضور مجید مجیدی و استرارو فیلمبردار ایتالیایی دلگرمی زیادی برای من و گروه محسوب می شد.
وی افزود: اگر انرژی ، نشاط و زندگی در این عکس ها دیده می شوند ،تمام آن را مدیون تک تک اعضای گروه هستم که به علت همکاری و تعامل خوبی که داشتیم باعث شد این انرژی و حس ها پشت عکس ها نهفته شوند.
فوقانی با اشاره به عکاسی تصریح کرد: عکاسی فیلم فقط عکس گرفتن نیست و پیچدگی هایی مثل داشتن ارتباط گسترده با عوامل کار از قبیل گریمور، نورپرداز،کارگردان،فیلم بردار و ... دارد که در نتیجه ی این ارتباطات است که یک عکس حرفه ای درست و تآثیر گذار ایجاد می شود.
وی ادامه داد: در همه ی کارهایم تلاش میکنم تا اثر حرفه ای را ارائه دهم و در خصوص پروژه ی بزرگ محمد"ص" نیز تمام سعی من بر این بوده که تمام تجربیاتم از کار های قبل را استفاده و پیاده کنم.
این هنرمند در خصوص اهمیت کار عکاس سینما گفت: بخش عکس در یک اثر به عنوان تبلیغ آن فیلم است و به نوعی همه ی سرمایه ی تهیه کننده دست عکاس است ، زیرا این عکس ها هستند که ابتدا موضوع کار را به مخاطب می رسانند؛ به همین دلیل این یک هنر پیچیده ، دقیق و حرفه ای است که از تمام شاخه های عکاسی متمایز است ، چرا که عکاس باید روانشناسی ، سلایق مردم و مطبوعات را بداند تا کار ی ارائه دهد که بتواند با همه ارتباط برقرار کند و در اصل عکاس یک فیلم سفیر آن محسوب می شود.
وی افزود: وقتی نگاهی شاعرانه و عاطفی همراه با عشق و علاقه پشت یک کار باشد ، مخاطب هم به آن جذب می شود، همانطور که عکاسی در این پروژه ی ملی و جهانی به طور یقین و طبیعی نمی توانست توسط یک نفر انجام شود و این اتفاق به لطف نام حضرت محمد (ص) بود که توانستم تک تک فریم ها را عکاسی و ثبت کنم.
فوقانی در خصوص این نمایشگاه تصریح کرد: این اتفاق کمک بزرگی به شناخته شدن و آشنایی مردم با این هنر و شاخه ی عکاسی است که باید به صورت های دیگر نیز مداومت داشته باشد؛ همچنین خبرگزاری ها هم با پرداخت بیشتر به عکس حرفه ای فیلم می توانند تآثیر بسزایی در گسترش و توجه به این هنر داشته باشند .
این عکاس باسابقه سینما خاطر نشان کرد: با وجود همه ی مشکلات ، به همت انجمن عکاسان سینمایی شرایطی فراهم شد تا رقابت سالم و سازنده ای بین عکاسان صورت بگیرد و آن ها را دور هم جمع کند مسئولان نیز طی جلسه ای قرار شد کمیته ای به نام امنیت شغلی را ایجاد کنند و من امیدوارم این اتفاق به زودی کامل شود تا همه ی عکاسان پشتوانه ی کوچکی در این زمینه داشته باشند.
وی در پایان گفت : حدود 7000 عکس با نگاهی به عکاسی مستند اجتماعی ، تست های گریم به همراه پشت صحنه ی فیلم محمد "ص" از این کار بزرگ ثبت شده است.
انتهای پیام/