سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تا دو سال آینده محقق می‌شود

بهره‌برداری از فاز نخست پالایشگاه بیدبلند٢

مدیرعامل شرکت هلدینگ خلیج فارس حجم سرمایه‌گذاری این شرکت را در طرح پالایشگاه بیدبلند دو بیش از ٢,٥ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: براساس تدابیر صورت گرفته فاز نخست این پروژه تا دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، عادل نژادسلیم، طرح ان جی ال ٣٢٠٠ را برطرف کننده چالش خوراک در پتروشیمی بندر امام دانست و گفت: براساس پیش بینیهای صورت گرفته، این پروژه تا دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید. 
 
مدیرعامل شرکت هلدینگ خلیج فارس به تولید ١٨,٥ میلیون تنی پارسال محصولات پتروشیمی این شرکت اشاره کرد و گفت: با توجه به برنامه های استراتژیک موجود در این شرکت امیدواریم تا پایان سال ٩٧ به ظرفیت صددرصدی خود برسیم. 
 
وی با تاکید بر وجود چالشهای موجود برای تولید محصولات پتروشیمی در کشور گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته امیدواریم بتوانیم به ٨١ درصد تولید (معادل ٢٠ میلیون تن) از نظر ظرفیت برسیم. 
 
نژادسلیم با اشاره به راه اندازی واحد پلی اتیلن پتروشیمی ایلام، گفت: امیدواریم سال آینده واحد الفین این مجتمع نیز به بهره برداری برسد. 
 
مدیرعامل شرکت هلدینگ خلیج فارس گفت: براساس مطالعات صورت گرفته در یک سال گذشته ٣٥ درصد از دلایل کاهش ظرفیت تولید یادشده در همه شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس کمبود خوراک بوده است که همچنان نیز این مشکل وجود دارد. 
 
به گزارش شانا، هم اکنون تعداد زیر مجموعه های هلدینگ خلیج فارس از ١٥ به ٦٠ شرکت افزایش یافته است. شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس سالانه ٨ تا ٩ میلیادر دلار محصول صادر می کنند، در سال ٩٢ براساس اعلام نشریه های بین المللی این شرکت با ٨,٢ میلیارد دلار صادرات به عنوان دومین شرکت بزرگ تولید کننده محصولات پتروشیمی منطقه خاورمیانه شناخته شده است. 
 
شرکت پتروشیمی خلیج فارس  در سال ٩٢ در مجموع ١٥,٥ میلیون تن محصول روانه بازارهای داخلی و خارجی کرده، ظرفیت اسمی این شرکت هم اکنون سالانه ٢٢ میلیون تن است. 
 
موفقیتها و دستاوردهای حاصل از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (هلدینگ) براساس رتبه بندی IMI-١٠٠ در سال ١٣٩٣ شامل رتبه نخست از نظر شاخص ارزش افزوده، شرکتهای صادرات گرا، بیشترین سود آوری، بالاترین ارزش بازار، گروه شرکتهای پتروشیمی و رتبه سوم از نظر شاخص فروش میان ٥٠٠ شرکت بزرگ کشور بوده است. 
 
 بسترهای مطلوب ایجادشده در صنعت پتروشیمی زمینه تقویت و سرمایه گذاری را در بخش صنایع پایین دستی فراهم کرده است. برای توسعه هر صنعت، باید حرکت در مسیر تکمیل زنجیره ارزش آن صنعت مورد توجه ویژه قرار گرفته و همه حلقه های این زنجیره مد نظر قرار گیرد و در پتروشیمی می توان این هدف را در یک بازه زمانی کوتاه محقق کرد. 
 
ایجاد تعامل موثر برای هم افزایی و افزایش توان رقابتی در استفاده از ابزار و فرصتهای بازار داخلی به عنوان سکوی پرتاب به بازارهای جهانی با تکمیل زنجیره ارزش محقق خواهد شد و توسعه صنعت پتروشیمی ایران باید افزون بر بخشهای بالادستی در صنایع تکمیلی نیز با برنامه ریزی محقق شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.