به گزارش خبرنگار باشگاه
خبرنگاران زاهدان.، حمید طوقی با اشاره به اینکه عشایر استان سالانه سه هزار و 300
تن انواع گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می کنند، افزود: عشایر استان در 83 کانون
شامل 42 کانون خود جوش و 41 کانون هدایتی و حمایتی اسکان دارند که ادارات امور عشایر
شهرستان ها با ارائه خدمات به کوچندگان از جمله توزیع آرد، گازرسانی و سایر مایحتاج
اولیه و همچنین آبرسانی با تانکر سیار نقش موثری در استفاده بهتر و بیشتر از مراتع
ییلاقی را برای آنان فراهم می کنند.
وی با بیان اینکه دام های عشایر سیستان و بلوچستان از 230 هزار هکتار مرتع استان برای چرا استفاده می کنند گفت: عشایر استان سالانه علاوه بر گوشت قرمز، 12 هزار لیتر تولید شیر نیز دارند.
انتهای پیام/س