فرح بخش متخصص تغذیه در گفت و گو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به مضرات مکمل های غذایی اظهار کرد: مکملهای غذایی باید تحت نظر متخصصین تغذیه و پزشک مصرف شود تا فرد دچار مشکل نشود، معمولا بعید به نظر میرسد که بگوییم شخصی ویتامین خاصی مصرف کرد و دچار سرطان شده است.
وی به عوامل سرطان اشاره کرد و گفت: عوامل محیطی، آلودگی، استرس و مسائل ژنتیکی از جمله عواملی هستند که ایجاد سرطان نقش دارند.
فرح بخش تصریح کرد: تغذیه تنها مکملی است که میتواند در مظان اتهام باشد زیرا باعث ایجاد اختلال در روند تقسیم سلولیمیشود و از روند طبیعی خارج میشود.
این پزشک تغذیه تاکید کرد: کسانی که بی رویه اسید فولیک را در دوز بالا مصرف میکنند احتمال دارد که به انواع سرطانها مبتلا شوند.
انتهای پیام/