وی افزود: در سال 305 هزار اصله نهال مرتعی آتریپلکس در نهالستانهای مرتعی امام علی(ع) مراوه تپه و چپرقویمه گنبدکاووس تولید شد و در سطح 510 هکتار از سامانههای عرفی مراتع شهرستانهای گنبدکاووس، آق قلا و مراوهتپه نیز کشت شد.
آتریپلکسهای تولید شده امسال از انواع گونههای لنتیفورمیس و کانیسنس بوده که عملیات کاشت، داشت و برداشت آن نیز با مشارکت اداره مرتع و شرکت تعاونی و اتحادیه مرتعداران انجام خواهد شد.
قزلسفلو ادامه داد: آتریپلکسهای تولید شده امسال از انواع گونههای لنتیفورمیس و کانیسنس بوده که عملیات کاشت، داشت و برداشت آن نیز با مشارکت اداره مرتع و شرکت تعاونی و اتحادیه مرتعداران انجام خواهد شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان: نهال آتریپلکس یکی از انواع بوتههای مرتعی است که به علت حفظ خاک، تقویت عرصههای فقیرمرتعی، توسعه پوشش گیاهی استفاده میشود و با توجه به قدرت تحمل این بوته در مقابله با شوری آب و خاک وکم آبی جزء گونههای مقاوم محسوب میشود.
وی در پایان با اشاره به اینکه یکی از سیاست های سازمان منابع طبیعی، سپردن امور به دست مردم است، افزود: این سازمان به نمایندگی از دولت وظیفه نظارت و هدایت در اجرای طرح های مرتعداری را برعهده دارد.
انتهای پیام/ز