وی با بیان اینکه تا کنون مشابه این دستگاه وارد کشور نشده است، افزود: این دستگاه جهت نگهداری مواد بیوتکنولوژی، محصول نهایی پژوهش، مواد اولیه تولید دارو، نگهداری بافت، پلاسما، فرآوردهای خونی و مواردی از این قبیل کاربرد دارد.
بسطامی اظهار داشت: به دلیل اینکه این دستگاه یک دستگاه بسیار مهم و استراتژیک است این شرکت توانست در سال ۱۳۹۳پس از ۷ سال تحقیق و پژوهش و همچنین تولید نمونه های اولیه مختلف، دیپ فریزرهای با ظرفیت بالا رابرای اولین بار در کشور تولید کند.
وی اظهار داشت: این دستگاه دارای دو سیکل برودت و کنترل دما کاملاً مجزا بوده که در صورت خرابی و از کار افتادن یکی از سیکل ها، سیکل دیگر به راحتی کل مجموعه را پشتیبانی کرده و از خرابی محصول و ضرر و زیان مالی و علمی جلو گیری می کند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: قرار است با حمایت های معاونت علمی وفناوری زمینه صادرات این محصول تا دو سال آینده فراهم شود.
وی با بیان اینکه این شرکت دانش بنیان، توانایی تولید و صدور خدمات مهندسی به سایر کشورها را نیز دارد، گفت: شرکت دانش بنیان مادارای قرارداد همکاری و انتقال تکنولوژی با شرکتهای آلمانی، سوئدی وچینی است.
به گفته وی این دستگاه در پژوهشکده های تحقیقاتی ژنتیک، بیولوژیک، بیوتکنولوژی در آزمایشگاههای انتقال خون و تشخیص طبی جهت نگهداری بافت، سرم، پلاسما و سلول، آزمایشگاه های صنایع پزشکیکشاورزی ، غذایی ،دارویی،کارخانجات وابسته و ...کاربرد دارد .
وی در خصوص ویژگی های دیپ فریزر توضیح داد و گفت: دستگاه از پایداری دمایی خوبی برخوردار است و علاوه بر کنترلر دما دارای ثبات دما جهت نمایش، ثبت و اعلام انواع آلارم ها است. همچنین این دستگاه قابلیت انتقال اطلاعات به کامپیوتر و شبکه شدن با دستگاههای دیگر را دارد.
بسطامی با بیان اینکه این فریزرها با اطمینان بالایی می تواند فراورده های خونی را در دمای بالایی نگه دارند، افزود: ابتکار بالایی درساخت دیپ فریزرها به کار رفته به طوریکه نمونه خارجی آن هنوز این ویژگی ها را ندارد.
انتهای پیام/