سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توليد ماهی سالم در استان اصفهان

در نخستين مرحله واحد توليد وپرورش ماهی سالم در استان اصفهان امسال 20 تن ماهی قزل آلای سالم توليد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، عباسی مدیر شيلات و امورآبزيان سازمان جهادکشاورزي استان اصفهان گفت: اين واحدتوليدي در بند خاکي روستاي نرمه از توابع بخش وردشت سميرم است که در نخستين مرحله از توليد به صيد بيش از 20 تن ماهي سالم دست يافته است.

 قاسمي توليدکننده ماهي قزل آلاي سالم گفت: بهره گيري از منابع آبي طبيعي و استفاده نکردن از آنتي بيوتيک‌ها وخوراک شيميايي براي ماهي‌ها سبب شده تا اين واحد يگانه توليدکننده ماهي قزل آلاي سالم دراستان اصفهان شود.

وي طعم لذيذ وبدون بو ، عاري از هرگونه موادشيميايي  را ازمزاياي ماهي سالم برشمرد و افزود: به منظور حمايت از توليد داخلي ماهي‌هاي پرورش داده شده در اين واحد از توليد کنندگان داخلي تامين مي شود.

 قاسمي گفت:رتبه ماهي سلامت 350 تا 400گرم است که درصورت بالارفتن وزن سبب کم شدن آناليزهاي مفيد ماهي مي شود.

اين شهرستان داراي 400دهنه چشمه اصلي، 350 استخر ذخيره آب و36واحد توليدو پرورش ماهي سردآبي است.

سالانه 2هزار و 500تن ماهي سردآبي در شهرستان سميرم توليد مي شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: تولید ، ماهی ، سالم ، قزل آلا ، اصفهان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.