به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایسنا، بنابر اظهارات فعالان بازار سیمکارت، قیمت کدهای یک که پیش از عید به دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده بود در سال جاری مرز ۲.۵ میلیون تومان را هم رد کرده است.
همچنین کدهای دو به قیمتی بالغ بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش میرسند و برای سیمکارتهای کد سه قیمتی بالغ بر یک میلیون تومان در نظر گرفته میشود که البته در مجموع و در میان تمام کدها، براساس میزان رند بودن شماره، قیمت از رقمهای پایه بالاتر میرود.
کدهای چهار و پنج نیز به ترتیب با قیمتهایی بالغ بر ۷۰۰ و ۶۰۰ هزار تومان در بازار واگذار میشوند و برای کد شش هم قیمتی بالغ بر ۵۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.
اما سیمکارتهایی با کدهای به نسبت جدید قیمت متعادلتری دارند و در میان آنها سیمکارت کد هفت در صورت صفر بودن با مبلغی بالغ بر ۵۰۰ هزار تومان و در صورت کارکرده بودن با رقمی بیش از ۴۰۰ هزار تومان به فروش میرسند.
کد هشت صفر نیز قیمتی حدود ۴۰۰ هزار تومان دارد و کارکرده آن در بازار به قیمتی بالغ بر ۳۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
کدهای ۹ صفر نیز به قیمت ۳۰۰ هزار تومان به فروش میرسند که البته اگر کارکرده این کد در بازار پیدا شود، هزینه آن به حدود ۲۰۰ هزار تومان کاهش پیدا میکند.
سیمکارتهای کد صفر که جدیدترین کدهای وارد شده به بازار هستند هم بیش از ۲۰۰ هزار تومان قیمت دارند.
بنابراظهار فعالان بازار، در حال حاضر گرایش مردم برای خرید سیمکارتهای دائمی نسبت به قبل افزایش یافته و در این میان بیشتر استقبال خریداران از کدهای قدیمی و به ویژه یک و دو صورت میگیرد. همچنین برای فروش سیمکارت نیز قیمتهایی حدود ۵۰ تا ۱۵۰ هزار تومان پایینتر از قیمت فروش در بازار اعمال میشود.
انتهای پیام/