سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شمار کاربران اینترنت به ۳ میلیارد رسید/ رشد بازار فروش استیکرها

عضو کارگروه ارائه دهندگان اینترنت پرسرعت از افزایش تعداد کاربران اینترنت در دنیا به ۳میلیارد مشترک خبرداد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا ۵ سال آینده تعداد کاربران اینترنت به ۷.۶میلیارد نفر افزایش یابد.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران، محمدحسن شانه ساززاده به توسعه شبکه اینترنت و رونق شبکه های اجتماعی که در دنیا درآمدزایی بسیاری به همراه داشته است اشاره کرد و از افزایش تعداد کاربران اینترنت در دنیا به ۳ میلیارد مشترک خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود در پنج سال آینده تعداد کاربران به ۷.۶ میلیارد نفر افزایش یابد؛به طوری که با افزایش ۳.۵ میلیارد کاربر جدید آنچه در ۲۲ سال گذشته اتفاق افتاده به همان اندازه از لحاظ کمیت کاربرها در پنج سال آینده اتفاق خواهد افتاد.


به گفته وی آمارها نشان می‌دهد با افزایش سرعت شبکه و سرعت لایه دسترسی،میزان مصرف نیز به صورت چشمگیری افزایش می‌یابد به طوری که از زمان مهاجرت از نسل سوم تلفن همراه به نسل چهارم،میزان ترافیک تبادل دیتا دو برابر شده است و این عدد کم و بیش در تمام کشورها تکرار شده است.

عضو کارگروه ارائه دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت PAP با اشاره به ۱۰ سرویس‌دهنده برتر محتوای روی اینترنت،افزود:سرویس ویدئویی Netflix با در اختیار داشتن ۳۳ درصد محتوا در صدر قرار دارد و پس از آن یوتیوب با نزدیک به ۱۵ درصد محتوا در رتبه دوم قرار دارد.

وی گفت: آمارها نشان می‌دهد نزدیک به ۶۰ درصد محتوای اینترنت را ویدئو تشکیل می‌دهد و روند رشد به سمت ویدئو خواهد بود و از سهم ۱۵ درصدی محتوای تولید شده  بر روی شبکه‌های اجتماعی، ۱۵ درصد به محتوای ویدئویی اختصاص دارد.


این فعال بازار اینترنت افزود:در سال ۲۰۱۴ میزان محتوا کمتر از 5 اگزابایت بود و در سال ۲۰۲۰ بخش ویدئو با افزایش ۱۰ برابری،کل حجم محتوا را به ۲۵ اگزابایت افزایش خواهد داد؛این درحالی است که تمامی بخش‌های محتوایی به یک میزان رشد یافته‌اند اما میزان رشد ویدئو ۱۰ برابر شده است؛براساس همین رویکرد،درآمد یوتیوب در سال ۲۰۱۴ نزدیک به چهار میلیارد دلار برآورد شده و تخمین زده شده در هر دقیقه نزدیک به ۳۰۰ ساعت ویدئو روی این سایت آپلود می‌شود و روزانه چهار میلیارد ویدئو تماشا می‌شود. این درحالی است که از سه میلیارد کاربر اینترنت در دنیا، یک میلیارد نفر مشترک یوتیوب هستند.

وی با اشاره به بازار قابل توجه استیکرها ادامه داد:لاین حدود ۲۷۰ هزار طراح استیکر دارد و درآمد ماهیانه آن از فروش استیکر ماهی پنج میلیون دلار است و در شش ماه گذشته نیز ۳۰ میلیون دلار درآمد داشته است.براین اساس توجه به تولید محتوا در بازار پررونق شبکه های اجتماعی و شبکه های آنلاین مجازی می تواند درآمدزایی و کسب و کار چشمگیری به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.