سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسئول مرکز تحقیقات نقص ایمنی دانشگاه تهران :

پیش بینی 14 هزار بیمار مبتلا به نقص ایمنی در کشور

مسئول مرکز تحقیقات نقص ایمنی دانشگاه تهران با بیان اینکه هزار و 800 بیمار ثبت شده مبتلا به نقص ایمنی در کشور وجود دارد، گفت : پیش بینی می شود فراوانی این بیماری در کشور 14 هزار نفر باشد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران دکتر اصغر آقامحمدی مسئول مرکز تحقیقات نقص ایمنی دانشگاه تهران در نشست خبری هفته نقص ایمنی با بیان اینکه هدف اصلی این هفته افزایش آگاهی سطح جامعه اعم از پزشکان، سیاستگذاران بهداشت و درمان و خانواده‌ها است گفت : آگاهی، تشخیص و درمان شعار امسال هفته نقص ایمنی است.

وی با اشاره به اینکه بیماری‌های نقص ایمنی به دلیل ضعف دستگاه دفاعی مناسب و توانمند که به دلیل نقص ژنتیکی است، قادر به دفاع در مقابل عوامل بیماری‌زا نیست و دچار عفونت‌های متعدد در ارگان‌های مختلف می‌شود ادامه داد: در صورتی که این بیماری‌ها به موقع تشخیص داده شوند، فرد مبتلا زندگی طبیعی و باکیفیتی خواهد داشت و در صورت عدم تشخیص به موقع، فرد دچار عوارض ناشی از بیماری و احتمال مرگ می‌شود.

مسئول مرکز تحقیقات نقص ایمنی دانشگاه تهران با تاکید به اینکه نقص ایمنی، بیماری نادر و جدیدی است و به همین دلیل سطح آگاهی پزشکان در مورد این بیماری در جهان کم است و افزایش سطح آگاهی در این خصوص منجر به تشخیص و درمان زودرس می‌شود تصریح کرد: هزینه درمان مبتلایان به نقص ایمنی بسیار بالا است، به عنوان مثال نمونه خارجی IVIG که نوعی دارو برای مبتلایان است و براساس وزن فرد محاسبه می‌شود، حدود 9 میلیون تومان است که به صورت ماهانه تزریق می‌شود.

وی یادآور شد : هم اکنون پلاسمای ایرانی به آلمان و سوئیس ارسال می شود که پس از انجام برخی اقدامات، به صورت دارو ایران بازمی‌گردد که این کار قیمت آن را کاهش داده که طی تفاهم‌نامه‌ای که مرکز تحقیقات نقص ایمنی دانشگاه تهران با وزارت بهداشت داشته هر بیمار حدود 280 هزار تومان باید برای این دارو بپردازد که در صورت عدم توانایی مالی، این مبلغ نیز توسط مؤسسات خیریه پرداخت می‌شود.

دکتر اقامحمدی با بیان اینکه به وزارت بهداشت توصیه می شود که اجازه ورود این دارو را از کشور هایی مانند هند و چین و کره که داروهای باکیفیتی تولید نمیکنند را ندهند تصریح کرد : دنبال این هستیم تا نقص ایمنی جزو بیماری‌های خاص تلقی شود که امیدواریم دولت در زمینه پیوند مغز استخوان که نوعی درمان در این بیماری محسوب می‌شود به ما کمک کند.

وی با اشاره به کسانی که قصد ازداوج های فامیلی دارند و باید مورد بررسی ژنتیکی قرار بگیرند گفت : دولت و وزارت بهداشت نیز باید در برنامه‌های آتی خود به افزایش سطح آگاهی جامعه پزشکان و تداوم بازآموزی و برنامه‌های مدون آموزشی در این زمینه بپردازند.

مسئول مرکز تحقیقات نقص ایمنی دانشگاه تهران در پایان با بیان اینکه هزار و 800 بیمار مبتلا به نقص ایمنی در کشور ثبت شده است که به نظر می رسد فراوانی این بیماری در کشور 14 هزار نفر باشد، خاطرنشان کرد: برخی آزمایش‌های مربوط به به بیماری‌های نقص ایمنی به کشورهای دیگر ارسال می‌شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.