سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو انجمن متخصصان تغذیه خبر داد

یخ‌زدایی صحیح شرط استفاده گوشت بوفالو در سوسیس و کالباس

بزرگمهر گفت: گوشت بوفالو باید برای مصرف در سوسیس و کالباس به شیوه صحیحی یخ‌زدایی شود.

برلیانت بزرگمهر عضو انجمن متخصصان تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشتهای بوفالو وارداتی باید مورد آزمایش قرار گیرد تا از وجود آلودگی در آن مطمئن شده و بتوان درباره استفاده آن در سوسیس و کالباس قضاوت کرد.

وی افزود: متخصصان تغذیه به طور کلی با مصرف سوسیس و کالباس مخالف هستند به دلیل اینکه نیترات موجود در آن مواد غذایی به نیتروژن تبدیل می‌شود و این ماده عامل ابتلا به سرطان است.

عضو انجمن متخصصان تغذیه اضافه کرد: گوشت بوفالو یخ‌ زده در این ماده غذایی به کار می‌رود ممکن است این نوع گوشت به درستی حمل نشود و یا به شیوه صحیحی از آن نگهداری نکنند.

بزرگمهر بیان داشت: نحوه حمل و نقل انواع گوشتهای یخ‌زده از جمله گوشتهای بوفالو وارداتی اهمیت دارد، همچنین هنگامی که گوشت یخ می‌زند مواد مغذی آن از بین می‌رود، این نوع گوشتها باید برای مصرف در سوسیس کالباس به شیوه صحیحی یخ‌زدایی شوند.




انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.