سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهنمای بازار/

راهنمای خرید دوربین دیجیتال

تنوع دوربین های دیجیتال هنر عکاسی را از تاریک خانه ها و انحصار عکاسان حرفه ای خارج و استعداد های نهفته ی بسیاری را شکوفا کرده است.

به گزارش خبرنگار نبض بازار باشگاه خبرنگاران،تنوع دوربین های دیجیتال هنر عکاسی را از تاریک خانه ها و انحصار عکاسان حرفه ای خارج و استعداد های نهفته ی بسیاری را شکوفا کرده است.برخی هم به طور تخصصی با همین دوربین ها،عکاسی را به عنوان حرفه ی خود انتخاب کرده اند.اگر علاقه مند به حرفه ی عکاسی هستید وتا کنون اقدام به خرید نکرده اید،نکات زیر شما را برای خرید مطمئن کمک میکند .

1) انتخاب یک دوربین با مگاپیکسل موردنظر با توجه به نوع نیاز:

دوربین هایی که دارای دقت دو مگاپیکسل می باشند ، برای گرفتن عکس مناسب هستند.در صورتیکه قصد تهیه تصاویری به ابعاد 8 در 10 و چاپ آنان وجود داشته باشد ، به دوربینی با حداقل دقت سه مگاپیکسل، نیاز خواهد بود. دوربین هایی که دارای دقت چهار و یا پنج مگاپیکسل می باشند، بمنظور چاپ تصاویر در ابعاد بزرگ مناسب خواهند بود.

2) استفاده از دوربین هائی با قابلیت شارژ مجدد باطری و یک شارژر:

قیمت باطری متناسب با طول عمر آنان ، افزایش می یابد. برخی از دوربین ها قادر به استفاده از باطری های AA ( قابل شارژ و یا غیرقابل شارژ) می باشند. قابلیت شارژ مجدد باطری ، علاوه بر مقرون بصرفه بودن ، عدم اتلاف زمان را نیز بدنبال خواهد داشت.

3) استفاده از دوربینی با حداقل توان زوم نوری 2X:

کیفیت تصاویر گرفته شده توسط دوربین هائی با زوم دیجیتالی ، بمراتب پایین تر ازتصاویر اخذ شده توسط دوربین های شامل زوم نوری، می باشد.

4) استفاده از دوربین هائی با قابلیت تمرکز در نور کم:

برخی از دوربین ها دارای لامپ کمکی ( فلش ) برای تامین نور کافی جهت گرفتن تصاویر در نقاط تاریک می باشند. ویژگی فوق ، در مواردی که تصاویر در داخل اتاق گرفته می شود، کارساز خواهد بود.

5) استفاده از دوربین هائی که امکان استفاده از کارت حافظه اضافی را دارا می باشند:

با اینکه تمامی دوربین های دیجیتال دارای حافظه می باشند ولی با استفاده از کارت حافظه می توان ظرفیت ذخیره سازی یک دوربین دیجیتال را افزایش داد.

6) عدم استفاده از دوربین هایی که اطلاعات را بر روی فلاپی دیسک و یا دیسک نوری ذخیره می نمایند:

فلاپی دیسک ها ارزان می باشند ولی نمی توان بر روی آنان تصاویر زیادی را ذخیره نمود. دوربین هائی که از این نوع دیسک ها استفاده می نمایند، اغلب تصاویر را با دقت پائین ایجاد می نمایند. دوربین هائی که از دیسک های نوری استفاده می نمایند ، کند و حجیم می باشند.

7) امتحان دوربین قبل از خریداری آن:

برخی از دوربین ها دارای دستورات و منوهائی می باشند که استفاده از آنان نسبت به سایر دوربین ها ساده تر می باشد . بررسی عملی برخی از امکانات فوق و مقایسه با سایر دوربین ها می تواند در عمل کارایی یک دوربین را نشان دهد. دراین خصوص لازم است به موارد متعددی توجه گردد. فاصله زمانی بین فشردن کلید دوربین تا زمان ذخیره سازی تصویر، بررسی عملکرد لنز ارائه شده همراه دوربین ، بررسی مدت زمان انتظار برای گرفتن تصاویر ، بررسی عملکرد نمایشگر LCD دوربین در زیر نور خورشید ، از جمله مواردی می باشند که می بایست قبل از خریداری یک دوربین دیجیتال ، بدقت بررسی گردند.

8) استفاده از دوربین هائی که بهمراه آنان نرم افزارهای ویرایش تصاویرعرضه شده است:

در این رابطه می توان از نرم افزارهایی نظیر Adobe Photoshop Elements و Ulead PhotoImpac استفاده نمود.

9) استفاده از دوربین هائی که دارای LCD می باشند:

دوربین های فوق ، امکان مشاهده تصاویر را فراهم می نمایند( بمحض گرفتن تصاویر)

10) عدم تاکید بر قابلیت فیلمبرداری دوربین دیجیتال:

برخی از دوربین ها دارای قابلیت ضبط تصاویر متحرک به میزان اندکی می باشند. در صورت عدم نیاز به ویژگی فوق ، می توان در زمان تهیه یک دوربین دیجیتال ، آن را نادیده گرفت.

11) وجود یک کارت خوان حافظه:

عملکرد کارت خوان ها ، مشابه یک هارد دیسک خارجی است که به کامپیوتر متصل می گردد. با استفاده از پتانسیل فوق ، می توان تصاویر را مستقیما" از رسانه ذخیره سازی که دوربین دیجیتال از آن استفاده می نماید ، Download نمود . ویژگی فوق ، علاوه بر صرفه جوئی در زمان ، افزایش طول عمر باطری را نیز بدنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/
برچسب ها: دوربین ، دیجیتال ، عکاسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴
به به چقدر جالب