محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با توجه به اینکه 5 اردیبهشت به روز سلامت و ارتقای ایمنی غذا نامگذاری شده است و ما در این روز نشان ایمنی و سلامت را به شرکتهایی که توانستهاند ضوابط و معیارهای معمول وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو را رعایت کنند و همچنین کیفیت فرآوردههای غذایی خود را ارتقا بدهند اهدا خواهیم کرد.
وی افزود: این نشان از سوی کمیته اعطای نشان ایمنی و سلامت در سازمان غذا و دارو که ارگانهای مختلفی مانند استاندارد نیز در آن شریک هستند به محصولات برگزیده اهدا میشود.
وی ادامه داد: هدف از این کار تشویق شرکتها و مجاب کردن آنها برای اشاعه سلامت محوری در جامعه است.
هاشمی گفت: ما امتیازاتی به این شرکتها میدهیم که یکی از آنها درج علامت سیب سبز رنگ با یک تیک است تا مصرف کنندگان از سلامت محصول اطمینان حاصل کنند و بر این اساس شرکتها تشویق شوند تا محصولات خود را ارتقا دهند.
هاشمی خاطر نشان کرد: این نشان امسال به 380 محصول و 25 شرکت اعطا میشود.
انتهای پیام/