رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: در حال حاضر دو اپراتور طرحهای خود را ارائه دادند و امیدواریم اپراتور دیگر نیز آمادگی ارائه سیمکارتهای کودک و نوجوان را تا پایان اردیبهشت ماه داشته باشند.
عمیدیان با اشاره به ورود نسلهای پنجم تلفن همراه، تصریح کرد: نامبر پرتابلیتی، رومینگ ملی و توسعه ICT در بخش محتوا و اپکیشن موبایل و همچنین توسعه تلفن ثابت در دستور کار سازمان تنظیم مقررات قرار گرفته که امیدواریم این توسعه در بخش همراه و ثابت انجام شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص هزینههای گمرک اپراتورها افزود: یکی از موضوعات در دست بررسی مسئله هزینه گمرک بود که با توجه به هماهنگیهای کمیسیون مربوطه و وزارت ارتباطات و همچنین هماهنگیهای وزارت صنایع، معادن، هزینه گمرکی به چهار درصد رسید.
عمیدیان با اشاره به اینکه توجه به محتوا در راه اندازی نسلهای سوم و چهارم تلفن همراه از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: توسعه ICT و ورود به نسلهای بالاتر نیازمند رعایت قوانین کشوری است که به همین منظور پیوست فرهنگی در هفته جاری نهایی و در اختیار مرکز فضای مجازی قرار میگیرد.
عمیدیان با اشاره کاهش درآمد اپراتورها ناشی از پیامکها و مکالمه، گفت: بدیهی است درآمدهای سنتی اپراتورهای تلفنهای همراه دچار تهدید است و از همان ابتدای دولت یازدهم این تغییرات احساس میشد. به همین منظور مطالعات اقتصادی آغاز شد.
وی در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر همه فعالیتها در شبکه دیتا انجام میشود و بخش OTG یا شبکههای پیام رسان باید قانونمند شود اما در کشور لازم است فضای تولید اپلیکیشن داخلی فراهم شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباط رادیویی با اشاره به مشکلات شهرداری در پایان در خصوص نصب BTS گفت: نصب BTS در کشور باید قانونمند شود و با توجه به تصمیمات حاکمیت مبنی بر توسعه فناوری و افزایش آنتن دهی تلفن همراه، لازم است با تفاهم این مشکل با شهرداری حل شود.
انتهای پیام/
سیم کارت کودک و نوجوان!!!!!!!!!!!!