علیرضا رضاداد در نشست خبری بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر در پاسخ به پرسش خبرنگار لس آنجلس تایمز درباره اینکه چه زمانی قرار است بخش خصوصی در یک رقابت آزاد فیلم خارجی متناسب با فرهنگ ایران را در سینماها به نمایش در آورد اظهار کرد: حتما می دانید که یکی از انگیزه های شکل گیری جشنواره ها در دنیا این است که چون فیلم هایی در جریان عمومی سینمای صنعتی چندان امکان توفیقی پیدا نمی کردند،عده ای از کسانی که اهل فکر بودند، جشنواره هایی را پدید آورند و امروز وقتی ریشه های جشنواره کن یا برلین را می بینید، بر اساس این نیاز شکل گرفته اند.
دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر ادامه داد: این موضوعی که مورد سوال قرار گرفت، یکی از مشکلات سینمای ایران است. ما به لحاظ باورهای مان هیچ ملاحظه ای بابت نمایش فیلم خارجی نداریم اما از نظر ظرفیت های نمایشی دچار محدودیت جدی هستیم.
رضاداد توضیح داد: این محدودیت امروز خودش را به شکل دیگری به سینمای ایران تحمیل می کند و کتمان نشدنی است. پس اگر می خواهیم از صنعت سینمای داخلی خودمان حمایت کنیم نمی توانیم درها را باز بگذاریم و نمایش بی حد و حصر فیلم های خارجی را داشته باشیم چرا که در این صورت با سرعت زیاد به سمت آنچیزی می رویم که در سال های ۵۵ تا ۵۷ اتفاق افتاد.
رضاداد تاکید کرد: به نظر می رسد برای این منظور باید حرکت آرامی در این مسیر داشته باشیم و البته از نظر زیرساخت ها هم خودمان را تقویت کنیم تا به حداقل دو هزار سالن نمایشی در کشور برسیم.
انتهای پیام/