سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی که مرگ زودرس را به دنبال دارد

با توجه به هرم غذایی موادی که روزانه مصرف می شوند به صورت کلی به دو دسته مفید و مضر برای سلامت بدن تقسیم می‌شوند.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از سبزیجات و میوه‌ها، شیر و لبنیات و همچنین خانواده نان و غلات می‌تواند ویتامین‌ها، املاح و انرژی را به بدن برسانند به شرطی که به میزان مناسب مصرف شوند.

وی ادامه داد: مواد غذایی نام برده اگر درحد متعادل مصرف نشوند برای بدن مضر هستند به عنوان مثال نان و غلات اگر بیش از حد استفاده شود فرد به سمت چاقی سوق داده می شود.

فرحبخش گفت: از جمله موادیکه بیشترین ضرر را برای بدن دارند می‌توان از چربی‌های اشباع موجود در کره، خامه و سرشیر و چربی‌های ترانس در روغن‌های جامد اشباع شده را نام برد.

وی بیان کرد: نمک نیز از جلمه موادی محسوب می‌شود که باید تا حد امکان کنار گذاشته شود و اگر از حد استاندارد لازم که کمتراز 6 گرم در روز است مصرف شود به شدت سلامت بدن را به خطر می اندازد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین خانواده شکر‌ها و قند‌ها که اثرات بدی را بر سلامت بدن دارند نیز باید به صورت گهگاه مصرف شوند یا می‌توان به جای آنها خرما، توت، کشمش و یا قند‌های مصنوعی و شکر رژیمی را جایگزین کرد.



انتهای پیام/

برچسب ها: موادغذایی ، روغن ، غلات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.