پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آگاهی از سلامت غذایی که افراد در طول روز مصرف میکنند بسیار حائز اهمیت است زیرا غذای سالم با سلامت بدن رابطه مستقیم دارد.
وی افزود: توجه به نکات بهداشتی، استفاده از مواد تازه و درجه یک و همچنین روش طبخ غذای مصرفی در رستورانها باید در اولویت اول قرار بگیرد.
وی ادامه داد: غذاهایی که خارج از منزل تهیه میشود، ممکن است در آن تقلب صورت گرفته باشد از این رو ممکن است افراد را مستعد بیماریهای عفونی و انگلی، ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون بالا و همچنین دیابت کند.
فرحبخش خاطر نشان کرد: توصیه میکنیم افراد مصرف غذاهای غیرخانگی را به حداقل برسانند و یا در صورت استفاده از مکانهای معتبر و بهداشتی تهیه کنند.
انتهای پیام/