به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي اداره کل استاندارد استان تهران، واحدهاي توليدي اين فراورده ها به صورت مستمر زير ذره بين کارشناسان استاندارد قرار دارند و هرگونه تخلفي در اين واحدها ، منجر به تعليق و ابطال پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها خواهد شد.
در خريد سوسيس و کالباس توجه به نکاتي همچون بسته بندي و مشخصات، تميز و سالم بودن لفاف خارجي محصول، تاريخ توليد و انقضا، نشان استاندارد و بوي خوب و مطلوب، توجه کرد.
رنگ سوسيس و کالباس بايد در سطح مقطع يکنواخت و صورتي روشن باشد و در زير دستگاه برش ريز ريز و خمير نشود.
در اين گزارش تاکيد شده ، هرگونه لکه غيرعادي در سطوح به رنگ سفيد ، سبز و قهوه اي و يا حباب هوا در بافت فراورده مشکوک و غيرقابل مصرف است؛ از سوي ديگر ، لفاف خارجي محصول بايد بطور کامل به سوسيس و کالباس چسبيده باشد و فضاي خالي بين آن ها وجود نداشته باشد.
از نگهداري سوسيس و کالباس در فريزر و و دماي انجماد خودداري شود ؛ ضمن آنکه پس از باز شدن وکيوم و قطعه کردن آن نبايد بيش از سه روز در يخچال نگهداري شود.
همچنين لازم است روي تمام پوشش ها ويژگي هاي محصول شامل درصد گوشت، پروتئين، چربي، نشان استاندارد، نام و نوع فراورده، نام مواد به کار رفته در فراورده، نام و نشاني توليدکننده، شماره پروانه ساخت و بهره برداري، تاريخ توليد و انقضا، عبارت " در يخچال نگهداري شود "، روش و درجه حرارت نگه داري و مدت زمان نگهداري کنترل شود.
انتهای پیام/