سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با حضور دو هزار مادر ایرانی؛

جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) در کربلا برگزار می شود

کارشناس مسؤول امور فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی، از برگزاری جشن میلاد با سعادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا(س)، در کربلا خبر داد.

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران،حجت‌الاسلام حسن قائمی، کارشناس مسؤول امور فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی، از برگزاری جشن میلاد با سعادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا(س)، در کربلا خبر داد.

وی افزود: همزمان با میلاد با سعادت حضرت صدیقه طاهر فاطمه زهرا(س)، مراسم باشکوه جشن و سروری با همکاری بعثه مقام معظم رهبری و از سوی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلای معلی با حضور دو هزار مادر ایرانی مقیم عراق برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام قائمی خاطر نشان کرد: در جلسه‌ای که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین نجفی روحانی، نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق و آقای حسین پور، معاون کنسولگری ایران در کربلا برگزار شد در خصوص جزئیات این مراسم بحث و تبادل نظر شد و قرار شد این مراسم روز جمعه با حضور تمامی بانوان ایرانی مقیم شهرهای کربلای معلی، ایوانیه و حله برگزار شود.

وی ادامه داد: این مراسم از ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی در شهر کربلای معلی برگزار می‌شود که سخنرانی، مداحی، اجرای مسابقات، تواشیخ و سرود خوانی از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده در این همایش می‌باشد، همچنین از مادران ایرانی در این مراسم تجلیل به عمل خواهد آمد.

حجت‌الاسلام قائمی گفت: حضرت فاطمه زهرا(ع) در نزد شیعیان اگر چه امام نیست، اما مقام و منزلت او در نزد خداوند و در بین مسلمانان به خصوص شیعیان، نه تنها کمتر از سایر ائمه نیست، بلکه آن حضرت همتای امیرمومنان علی(ع) و دارای منزلتی عظیم‌تر از سایر ائمه طاهرین(ع) می‌باشد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم مقام علمی فاطمه(س) را درک کنیم و به گوشه‌ای از آن پی ببریم، شایسته است به گفتار او در خطبه فدکیه بنگریم؛ چه آنجا که استوارترین جملات را در توحید ذات اقدس ربوبی بر زبان جاری می‌کند، یا آن هنگام که معرفت و بینش خود را نسبت به رسول اکرم آشکار می‌سازد و یا در مجالی که در آن خطبه، امامت را شرح مختصری می‌دهد. جای جای این خطبه و احتجاجات این بانوی بزرگوار به قرآن کریم و بیان علت تشریع احکام، خود سندی محکم بر اقیانوس بی‌کران علم اوست که متصل به مجرای وحی است.

شایان ذکر است، حضرت فاطمه زهرا (س) در سال پنجم پس از بعثت (۲) و در روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه به دنیا آمد. چون به دنیا پانهاد، به قدرت الهی لب به سخن گشود و گفت: «شهادت می‌دهم که جز خدا، الهی نیست و پدرم رسول خدا و آقای پیامبران است و شوهرم سرور اوصیاء و فرزندانم (دو فرزندم) سرور نوادگان می‌باشند. »

منبع:حج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.