فاطمه منفرد پویا روانشناس شخصیتی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اختلاف سنی زوجین و آسیبهایی که زندگی را تهدید میکند اظهار کرد: تناسب سنی از جمله موارد زیربنایی و اساسی در ازدواج است چرا که بیتوجهی به آن، زمینهساز بسیاری از کجخلقیها و ناسازگاریها در زندگی زناشویی خواهد شد.
وی ادامه داد: آنچه در این میان اهمیت دارد این است که اختلاف سنی زن و مرد نباید آنقدر زیاد باشد که در مسائل اساسی زندگی نظیر عقاید و ارزشها به تفریحات و سرگرمیها، ارتباط با اقوام و دوستان شکاف زیادی را ایجاد کند چرا که تفاوت زیاد نگرش در این زمینهها منجر به بروز اختلافات و دلسردیهایی در زندگی زناشویی میشود.
منفرد پویا تصریح کرد: پختگی زیاد یکی از طرفین در مقابل ناپختگی و بیتجربگیهای طرف مقابل مهمترین عاملی است که کفه ترازوی ارتباط را در بیشتر ابعاد زندگی زناشویی نامتوازن میسازد. ترس از دست دادن همسر، وابستگی به او، احساس برتری و کامل بودن، کهولت سن از جمله نگرانیهایی است که شکاف سنی زیاد، گریبانگیر همسر مسنتر میشود.
روانشناس عنوان کرد: در تفاوت سنی زوجین فرد کوچکتر نیز با نگرانیهایی نظیر احساس خجالت از حضور در جمع و معرفی همسر به دوستان و آشنایان و حس پشیمانی مواجه خواهد بود.
وی در پایان راهکارهایی را برای زوجینی که اختلاف سنی زیادی با همسر خود دارند ارائه کرد: در کنار همسر خود باشید نه در مقابلش، با خطاهای همسرتان منطقی برخورد کنید، مراقب باشید به همسری کنترلگر تبدیل نشوید به مشاورین روانشناس مراجعه کرده و زندگی خود را مدیریت کنید.
انتهای پیام/