کارخانه در ادامه اظهارداشت: باید در برخی موارد ملیپوشان را از والیبال دور کرد تا توپ را برای مدتی نبینند، در شرایط کنونی این فرصت برای بازیکنان کمتر پیش میآید، لازمه رفع این مشکل بالا بردن قدرت تیم ملی(ب) است باید آنها هم در شرایط سخت قرار بگیرند تا به رشد مطلوب دست پیدا کنند و در زمان نیاز به جای ستارهها در ترکیب تیم ملی(الف) بازی کنند.
وی خاطرنشان کرد: در لیگ امسال پدیدههای زیادی(امین علوی، حامد رضایی، حسن صنوبری، جواد معنوینژاد، رضا صفایی و...) دیده شدند که میتوان با سرمایهگذاری و برنامهریزی روی آنها، در آیندهای نزدیک شاهد رشد تعداد ستارههای والیبال کشور بود.
مربی بینالمللی والیبال یادآورشد: از بازیکنان مطرح و صاحبنام مثل قائمی، موسوی، میرزاجانپور، غلامی و... همه انتظار و توقع ارائه بازی خوب دارند ولی برخی دیگر که تا به حال تجربه حضور در تیم ملی بزرگسالان را نداشتهاند عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشتند.
کارخانه کاهش سطح کیفی لیگ سال 1393 را به خاطر 2 گروهی شدن آن دانسته و در این خصوص میگوید: اگر تمام تیمها مثل دورههای قبل در یک گروه بازی میکردند کار برای شرکتکنندگان سخت و جذابیت مسابقات بالاتر میرفت.
داوریهای لیگ سال93 برخلاف دیگر سالها کمتر مورد انتقاد فعالان قرار گفت، سرمربی اسبق تیم ملی جوانان هم ضمن تایید این مطلب گفت: ما امسال تنشهای داوری را کمتر دیدیم و من ندیدم مربیان بعد از باخت علت شکست خود را گردن داور بیاندازند این به معنای رشد همهجانبه والیبال ایران است.
کارخانه رشد فرهنگی در بین تماشاگران را از دیگر نکات مثبت لیگ دانست و اظهارداشت: چون والیبال ما در سطح جهانی رشد کرده تاثیر آن در تمامی ابعاد مشهود و ملموس بود و در تمامی موارد ما در لیگ برتر، جهانی شدنمان را احساس کردیم.
سلیقهای بودن نوع اجرای مسابقات از نگاه وی نقطه ضعف بیستوهشتمین دوره لیگ بود و افزود: هیچ کجای دنیا اجرای مسابقات باشگاهی سلیقهای نیست، مسئولان برگزار کننده باید ابتدای فصل در خصوص چگونگی اجرای رقابتها چارت خود را ارائه داده و آنرا تا پایان دنبال میکنند، تغییرات ایجاد شده در نوع برگزاری مسابقات شوک منفی را به تیم وارد و کارهای تیم را مختل میکند.