امیر حسین فقیهی فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام عید افراد زمان زیادی برای دید و بازدید دارند که در این میان پذیراییهای مختلفی از جمله شیرینی، آجیل، شکلات و حتی شام یا نهار صورت میگیرد که در نتیجه افراد به علت بی تحرکی و پرخوری دچار مشکلاتی میشوند.
وی ادامه داد: در این ایام یکی از مشکلات بزرگ پرخوری، بدخوری، سوء هاضمه و مشکلاتی برای دستگاه گوارش پیش می آید که افراد خیلی خیلی باید مواظب باشند.
فقیهی بیان کرد: افراد به علت نوع خوردن دچار دل درد، تهوع، استفراغ ، اسهال و گشاد شدن معده میشود.
البته گاهی اوقات ممکن است به علت درست نشستن میوهها و سبزیجات به عبارتی خوردن میوهها و سبزیجات آلوده هم فرد دچار این مشکلات بشود.
وی در پایان در خصوص خوردن مواد غذایی در ایام نوروز توصیه کرد که افراد توجه زیادی به آلوده نبودن سبزیجات و میوه ها داشته باشند و هنگام خوردن غذا در بیرون حتماً در جای بهداشتی غذا خورده شود تا عیدی آرامش بخش داشته باشید.
انتهای پیام/