صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اسیدهای چرب ضروری به ویژه امگا 3، تاثیرات بسیار خوبی بر روی بدن گذاشته و به خصوص پاسخ بدن به بیماری های التهابی را تسهیل می کند.
وی با بیان اینکه روغن دانه کتان، گردو، سویا و ماهی حاوی مقادیر بالایی از امگا 3 هستند، تاکید کرد: مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، علاوه بر تنظیم پاسخ التهابی بدن، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری های التهابی را تا حدود نصف کاهش می دهد.
کمالوند افزود: اثرات اسیدهای چرب امگا 3 در بیماری های التهابی به خوبی مشخص شده است و مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، موجب تنظیم پاسخ های التهابی صادر شده در بیماری های التهابی و روماتولوژی می شود.
وی خاطرنشان کرد: در واقع امگا 3 خاصیت ضدالتهابی بسیار خوبی داشته و مصرف منظم ان همچنین پاسخ دستگاه ایمنی بدن را به مواد خارجی و حساسیت زا تسهیل می کند.
انتهای پیام/