سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افراد مبتلا به بیماری فشار خون در ایام عید از مصرف آجیلهای شور پرهیز نمایند به دلیل آنکه سبب تشدید فشار خون فرد میشود.
وی افزود: استفاده مادههای غذایی چرب مانند شیرینیهای خامهای به تشدید فشار خون تاثیر میگذارد و مصرف آن به اینگونه افراد به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی موثر در ابتلا به فشار خون اظهار داشت: سسهای قرمز و گوجه فرنگی، حاوی نمک است به خصوص نوجوانان از این ماده غذایی در مصرف غذاهای فست فودی زیاد استفاده میکنند مصرف سس قرمز و گوجه فرنگی در دراز مدت، بیماری فشار خون بالا را به همراه دارد.
نیستانی تصریح کرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا علاوه بر آنکه آجیلهای شور و مادههای غذایی پرچرب را استفاده نمیکنند از مصرف سس قرمز و گوجه فرنگی در ایام عید پرهیز نمایند به دلیل آنکه مصرف این مادهی غذایی نیز بر تشدید فشار خون موثر واقع میگردد.
انتهای پیام/