سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در واکنش به نامه 47 سناتور آمریکایی به رهبران ایران؛

حقیقت‌پور: دولت مرکزی آمریکا بی‌وزن است/ استیصال در سیاست خارجی آمریکا

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به نامه 47 سناتور آمریکایی درمورد اتمام اعتبار توافق هسته‌ای ایران تا پایان دولت اوباما گفت: اقدام فوق نشان از بی‌وزنی دولت مرکزی آمریکا دارد.

منصور حقیقت‌پور نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، در واکنش به نامه 47 سناتور آمریکایی مبنی بر این که هرگونه توافق با ایران فقط تا پایان ریاست جمهوری باراک اوباما معتبر است، گفت: این مسئله ابعاد هرج و مرج در تصمیم‌گیری سیاست داخلی امریکا را مشهود می‌کند.

وی افزود: این ابعاد تصمیم‌گیری نشان از عدم هویت جهانی شدن این کشور دارد که چگونه در تصمیم‌گیری‌ها به قوانین جنگل متوسل می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس متذکر شد:  این مسئله نشان از استیصال در سیاست داخلی آمریکا دارد، چرا که دولت مرکزی ابتدا باید مشکلات داخلی خود، هم‌پیمانان و اسرائیل و عربستان را حل کند و بعد وارد مذاکرات شود.

حقیقت پور در پایان خاطرنشان کرد: ابعاد این موضوع نشان داد که دولت مرکزی از وزن خاصی برخوردار نبوده است.

گفتنی است ؛یک گروه ۴۷ نفری از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا در یک نامه سرگشاده به رهبران ایران هشدار دادند که هرگونه توافق هسته‌ای که با دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا به امضا درآید بعد از پایان دوران ریاست‌جمهوری اوباما معتبر نیست و ادامه نخواهد داشت.

به گزارش بلومبرگ، این نامه سرگشاده که توسط «تام کاتن» سازماندهی شده بود و به امضای رهبر حزب جمهوری‌خواه سنا و همچنین «مارکو روبیو» از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶، «تد کروز» و «رند پائول» درآمده بود، با هدف منصرف کردن دولت ایران از امضای توافق هسته‌ای و همچنین اعمال فشار به کاخ سفید برای دادن اختیار به کنگره برای نظارت بر توافق هسته‌ای با ایران نوشته شده بود.

در متن این نامه آمده است: جالب توجه است در حالیکه بر مذاکرات شما با دولت خود  نظارت داریم می‌بینیم که شما به طور کامل از نظام قانون اساسی ما آگاهی ندارید......هرچیزی که مورد تأیید کنگره قرار نگیرد، تنها یک توافق اجرایی است و رئیس‌جمهور بعدی می‌تواند با یک حرکت قلم آن را ابطال کند و کنگره آینده می‌تواند در هر برهه از زمان مفاد توافق را اصلاح کند.

این در حالی است که حامیان کنترل تسلیحات و طرفداران مذاکره با ایران استدلال کرده‌اند که رئیس‌جمهور و کنگره بعدی آمریکا در تغییر یا لغو هرگونه توافق هسته‌ای با ایران با مشکل مواجه خواهند بود، به ویژه آنکه اگر توافق احتمالی با ایران از نظر منطقی یک توافق خوب باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: تحریم ، اوباما ، خبرنگار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.