به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، عباداله فتح اللهی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در میزگرد تخصصی نحوه تأمین پارکینگ در بافت های فرسوده که با حضور نماینده معاونت حوزه پیشگیری و حفاظت سازمان آتش نشانی، نماینده اداره کل تدوین ضوابط و مقررات معاونت شهرسازی و معماری و جمعی از سازندگان، سرمایه گذاران و نمایندگان شرکت های احداث پارکینگ های مکانیزه در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرسازی، نوسازی و بهسازی برگزار شد، گفت: شهر تهران با بحران پارکینگ مواجه است، ولی متولی تأمین آن هنوز مشخص نشده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه برای تأمین هر یک از نیازهای شهروندان، نهادی در مجموعه مدیریت شهری به عنوان متولی امر فعالیت می کند، تصریح کرد: تأمین پارکینگ در بافت های فرسوده یکی از شاخصه هایی است که مورد تأکید مدیریت شهری قرار گرفته است و در بودجه سال آتی مناطق نیز ردیف بودجه ای جداگانه به منظور جبران کسری پارکینگ بر اساس دستورالعمل ابلاغی شهردار تهران به مناطق تخصیص داده می شود.
فتح اللهی افزود: کسری پارکینگ برخی از خدمات دیگر مدیریت شهری را تحت تأثیر خود قرار می دهد، به طور مثال در بسیاری از بافت های فرسوده، امکان جمع آوری زباله از ساعت 10 شب الی 9 صبح به دلیل تبدیل شدن بافت شهری به پارکینگ وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خلاء مرکز فرماندهی برای رفع مشکل پارکینگ را یکی از معضلات موجود در تأمین پارکینگ دانست و بر ضرورت همکاری تمامی نهادها در این زمینه برای جبران کسری پارکینگ تأکید کرد و افزود: ضروری است ضابطه های لازم نیز جهت تأمین پارکینگ های مکانیزه آماده و فراهم شود.
وی همچنین با اشاره به اهمیت انجام نقدهای منصفانه بر اقدامات گذشته، بیان داشت: امروزه بخش عمده ای از زندگی شهروندان با مقوله پارکینگ در ارتباط است، لذا ورود جدی به این قضیه از بعد حاکمیتی، مدیریتی و حکومت محلی حائز اهمیت است. خواهش من این است که بخش خصوصی نیز با خلاقیت و ابتکار در این عرصه وارد میدان شود.
فتح اللهی در ادامه سخنان خود یادآور شد: سازمان نوسازی شهر تهران بر مبنای بخشنامه ابلاغی از سوی شهردار تهران در زمینه تأمین کسری پارکینگ در بافت های فرسوده و همچنین مفاد موجود در تبصره 48 بودجه سال جاری شهرداری تهران که تعریض معابر، ایجاد فضای سبز و تأمین پارکینگ در آن مورد تأکید قرار گرفته، نهضت پارکینگ سازی را با اولویت بافت های فرسوده آغاز می کند و این مقوله را با جدیت در بافت های فرسوده شهر تهران پیگیری خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در پایان این جلسه بر ضرورت استمرار میزگردهای تخصصی برای رفع مشکل پارکینگ تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با حمایت های معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و همچنین مشارکت، همکاری و تعامل مثبت با سایر نهادهای مدیریت شهری بتوان به مدلهای موفقی برای جبران کسری پارکینگ در سطح شهر و به ویژه در بافت های فرسوده دست یافت.
شایان ذکر است در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در رابطه با موضوع جلسه توسط مدیران و کارشناسان حاضر در جلسه ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مباحث تأمین مالی، تأمین زمین، بحث های حقوقی، ضابطه ای، فرهنگی، ابعاد مختلف شهرسازی و غیره از جمله رئوس مطالبی مطرح شده در این میزگرد تخصصی بود.
انتهای پیام/