محمد رضا معتمد متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پارکینسون بیماری است که عمدتا با لرزش دستها، پاها و در مواردی فک تحتانی صورت خود را نشان میدهد که این لرزشها هنگام استراحت بیشتر میشود و در هنگام تحرک کمتر حس میشود.
معتمد در ادامه افزود: لرزشهای ناشی از بیماری پارکینسون درابتدا فقط یک طرف بدن را درگیر می کند و بعد از مدتی طرف دیگر بدن هم دچار لرزش میشود و با گذشت زمان فرد بیمار دچار سختی، سفتی و حالت انجماد اندامها میشود.
وی اضافه کرد: فردی که دچار بیماری پارکینسون میشود بعد از مدتی چهرهای بیتفاوت پیدا میکند و اغلب با بیماری افسردگی اشباه گرفته میشود. قدمهای فرد به صورت کوتاه و آهسته خم به طرف جلو تغییر میکند و وی دچار افتادنهای ناگهانی میشود.
معتمد تصریح کرد: عواملی که در بروز این بیماری نقش دارند عوامل ارثی، ژنتیکی و بیماریهای ویروسی است اما عامل اصلی آن هنوز مشخص نیست به طور کلی با کمبود ترشح مادهای به اسم دوپامین در جسم سیاه مغز، علائم بیماری پارکینسون خودش را نشان میدهد.
معتمد اظهار داشت: فردی که دچار پارکینسون میشود منع تغذیهای ندارد اما باید توجه داشته باشد همراه با دارو، پروتئین مصرف نکند.
وی در پایان تصریح کرد: این بیماری در بیشتر مواقع در دهه ششم زندگی افراد بروز میدهد و کاملا پیش رونده است.
انتهای پیام/