محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به بازارهای تهران، تبریز، اصفهان، و کشورهای افغانستان و عراق فرستاده میشود.
نکویی افزود: قیمت تمام شده تولید هر کیلو پیاز بیش از ۵۰۰ تومان و قیمت فروش پیاز سفید درجه یک ۵۰۰ تا ۵۵۰ تومان است.
وی گفت: وجود واسطه ها و دلالان ، نبود نظارت ،کنترل نکردن قیمت و افزایش تعرفه گمرکی از عوامل کاهش قیمت این محصول است.
رئیس مرکز خدمات بخش توکهور و هشتبندی گفت:خرید تضمینی، صادرات، کاهش تعرفه گمرکی، نظارت، نرخ گذاری و راه اندازی صنایع تبدیلی از راهکارهای مهم رفع مشکل کشاورزان است.
نکویی افزود: قیمت تمام شده تولید هر کیلو پیاز بیش از ۵۰۰ تومان و قیمت فروش پیاز سفید درجه یک ۵۰۰ تا ۵۵۰ تومان است.
وی گفت: وجود واسطه ها و دلالان ، نبود نظارت ،کنترل نکردن قیمت و افزایش تعرفه گمرکی از عوامل کاهش قیمت این محصول است.
رئیس مرکز خدمات بخش توکهور و هشتبندی گفت:خرید تضمینی، صادرات، کاهش تعرفه گمرکی، نظارت، نرخ گذاری و راه اندازی صنایع تبدیلی از راهکارهای مهم رفع مشکل کشاورزان است.
انتهای پیام/ش