سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حمایت از بازی سازان هدفمند می‌شود؛

طرح جامع رده بندی شرکت‌های بازی ساز آغاز شد

طرح رده بندی شرکت‌های بازی سازی به منظور سهولت در ارایه تسهیلات حمایتی به بازی سازان و هدفمندسازی آن اجرایی می شود.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ مهرداد آشتیانی مدیر واحد تولید بنیاد با اعلام اینکه حمایت از بازی سازان هدفمند خواهد شد، گفت: براساس مصوبه کمیسیون ارتقای محتوای شورای عالی فضای مجازی، قرار است شرکت‌های بازی سازی برای دریافت حمایت‌های نقدی و غیر نقدی رتبه بندی شوند. وی ادامه داد: برای اجرای طرح یاد شده، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به عنوان متولی رده بندی شرکت‌ها در نظر گرفته شده است. آشتیانی به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در زمینه اجرای طرح رده بندی شرکت‌ها اشاره کرد و افزود: مسوولان و کارشناسان بنیاد برای رسیدن به فرآیند، سازوکار و برنامه مناسب در حدود چهار ماه وقت صرف کرده‌ و به عنوان خروجی، سیستمی را برای امتیازدهی و رتبه بندی شرکت‌های بازی‌ساز طراحی کرده‌اند.

مدیر واحد تولید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان اینکه شاخص‌های در نظر گرفته شده در زمینه رده بندی بازیسازان مرتبط با شرکت‌ها (یا گروه های بازی سازی)، تولیدات و نیروهای انسانی آنها است، گفت: رتبه شرکت‌ها با توجه به فرمول وزن داری از مجموع این پارامترها و امتیاز نهایی آنها به دست خواهد آمد. آشتیانی به شاخص‌های رتبه بندی شرکت‌ها یا گروه‌های بازی سازی اشاره کرد و توضیح داد: این شاخص‌ها شامل: شاخص‌های عمومی شرکت یا گروه، تولیدات و محصولات شرکت یا گروه و نیروی انسانی موجود شرکت یا گروه است. هر یک از این شاخص‌ها دارای معیارهایی هستند که امتیاز را مشخص خواهند کرد. به عنوان مثال؛ نیروی انسانی فعال در شرکت‌های بازی‌سازی بر اساس سطح علمی و تخصص، مدارک تحصیلی و فعالیت در حوزه‌های علمی و صنعتی مورد بررسی خواهند گرفت.

همچنین پروژه‌ها و محصولات تولید شده در شرکت‌ها نیز بر اساس کیفیت محصولات تولیدی مورد  ارزیابی قرار می‌گیرند. البته امتیاز محصولات تولیدی شرکت‌ها و سطح کیفی و کمی آنها برروی امتیاز شرکت‌ها تاثیر قابل توجهی خواهد داشت. وی ادامه داد:  تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری، لیست بیمه و سایر مشخصات عمومی شرکت در قالب شاخص‌های عمومی مورد توجه قرار خواهند گرفت. آشتیانی به فواید رده بندی شرکت‌های بازی سازی اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح، هدفمند کردن حمایت‌های صورت گرفته است؛ شرکت‌هایی که دارای عقبه جدی‌تر و کیفی‌تری در حوزه بازی سازی باشند مشمول حمایت‌های بیشتری خواهند شد.

مدیر واحد تولید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای افزود: بنابراین میزان حمایت نقدی و غیر نقدی بر اساس رتبه بندی‌های محاسبه شده صورت می‌گیرد. البته شرکت‌های بازی سازی که رتبه کمی دریافت کرده‌اند و یا در فرصت تعیین شده قادر به ثبت اطلاعات خود نبودند نباید نگران باشند چون سیستم رتبه بندی شرکت‌ها هر شش ماه یکبار به‌روز رسانی خواهد شد. آشتیانی به نحوه درج اطلاعات شرکت‌های بازی ساز اشاره کرد و افزود: برای اینکه مشکلی برای رفت و آمد شرکت‌های متقاضی وجود نداشته باشد، سامانه‌ای نرم افزاری تهیه شده و  به شکل آنلاین در دسترس شرکت‌ها قرار خواهد گرفت. علاقه مندان می‌توانند برای ثبت اطلاعات به  نشانی iranrate.ir مراجعه کنند.

مدیر واحد تولید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان اینکه طرح رده بندی شرکت‌های بازی سازی به منظوری بهره‌مندی بازی سازان از انواع  حمایت‌هایی که توسط بنیاد ارائه می‌شود راه اندازی شده است گفت: به منظور استفاده از هرگونه سرویس یا حمایتی که توسط بنیاد ارائه می‌شود، شرکت‌ها ملزم به داشتن رتبه بندی هستند. وی به تعاملات با سایر نهاها و سازمان‌ها در زمینه بازی‌های رایانه‌ای اشاره کرد و گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای با بسیاری از سازمان‌ها و ارگان‌ها در حال تعامل است تا حمایت‌های آنها نیز با نظرکارشناسی بنیاد هدفمند شود. در این خصوص بسیاری از سازمان‌ها نیز مشتاق هستند از سیستم رده بندی ایجاد شده بنیاد برای سرویس دهی نقدی و غیر نقدی استفاده کنند. بنابراین رتبه بندی شرکت‌ها در سامانه بنیاد به شرکت‌ها و گروه‌ها این امکان را می‌دهد تا از هر نهاد مرتبط با گیمی که در آینده نزدیک بخواهند سرویس یا حمایت دریافت کنند، اینکار را با توجه به رتبه‌ای که دارند انجام دهند.

مدیر واحد تولید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به بسته حمایتی در نظر گرفته شده برای شرکت‌های بازی ساز اشاره کرد و توضیح داد: دو بسته کلی می‌توان برای شرکت‌ها در نظر گرفته، یکی بسته حمایتی سرویس‌هایی هستند که جنبه حمایت نقدی پیدا می‌کنند و دوم بسته‌ها و سرویس‌هایی که جنبه غیرنقدی دارند. وی ادامه داد: در حوزه حمایت نقدی، بنیاد برای حمایت از بازی سازان اقدام به ارایه وام با بهره کم بانکی می‌کند. در این زمینه حجم وامی که شرکت‌ها بازی سازی دریافت می‌کنند با رتبه‌ای که در سایت رده بندی بازی سازان دریافت خواهند کرد ارتباط مستقیم دارد. در زمینه حمایت‌های غیر نقدی، حمایت‌ها می‌تواند، سرویس‌ها و سیستم‌های حمایتی تبلیغاتی باشد که در این مورد سه بسته تبیلغاتی طلایی، نقره‌ای و برنزی در نظر گرفته شده است که شرکت‌ها نیز می‌توانند بر اساس رتبه خود از این بسته‌های تبلیغاتی بهره‌مند شود.

آشتیانی یاد آور شد: شرکت‌های متقاضی که دارای شناسه رتبه بندی باشند، می‌توانند از سرویس‌های ارائه شده توسط بنیاد همانند آزمایشگاه بازی‌های موبایل، انستیتو ملی بازی سازی و مرکز رشد بهره‌مند شوند. مدیر واحد تولید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به نحوه رده بندی بازی سازان مستقل اشاره کرد و توضیح داد: در سایت رده بندی دو بخش در  نظر گرفته شده که یکی برای گروه‌های بازی‌سازی و دومی برای شرکت‌های بازی ساز است. وی ادامه داد:  شرکت‌ها بازی ساز  از 3 اسفند تا 29 فروردین ماه سال 1394 فرصت دارند تا برای تکمیل فرم به سامانه رده بندی شرکت‌های بازی ساز مراجعه کنند و همزمان کار رده بندی شرکت‌ها نیز آغاز خواهد شد. وی یاد آور شد: پس از رتبه بندی، شرکت‌ها می‌توانند طرح‌های خود را برای استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده به بنیاد ملی بازی های رایانه‌ای ارایه دهند.

گزارش از: سالار واعظی



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.