به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، محمد پرورش در نشست کارگروه سلامت، بهداشت و امنیت غذایی استانداری تهران به مصرف یک میلیارد و 350 میلیون متر مکعب آب به طور سالانه در استان تهران گفت: یک میلیارد و 350 میلیون متر مکعب میزان مصرف شهر تهران است که در زمان پیک مصرف، در سطح استان 52 متر مکعب در ثانیه مصرف آب داریم که این میزان برای شهر تهران 38 تا 40 متر مکعب در ثانیه است.
وی افزود: در حال حاضر تامین آب شهر تهران به صورت ترکیبی با استفاده از منابع زیرزمینی است که افزایش میزان استفاده از منابع آب زیرزمینی باعث بروز مشکلاتی در کیفیت آب میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با اشاره به سختی مدیریت منابع آبی در تابستان گفت: علاوه بر تابستان، گذر از 6 ماهه دوم سال یعنی مهر و آبان نیز یکی از زمانهایی است که دچار چالشهایی با تامین آب تهران میشویم که در سال گذشته توانستیم بدون جیرهبندی این دوره را پشت سر بگذاریم.
پرورش درخصوص کیفیت آب تهران نیز گفت: به همراه وزارت بهداشت در مورد کیفیت آب اقدامات خوبی انجام گرفت و قطعا همان میزان که به کمیت آب توجه میکنیم، کیفیت آن نیز مورد توجه ویژه شرکت آب و فاضلاب تهران قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران از تشکیل سه کارگروه تامین، توزیع و مصرف درخصوص منابع آبی خبر داد و گفت: ستاد بحران به صورت هفتگی تشکیل میشود تا راهکارهای مناسب برای مدیریت منابع آبی اندیشیده شود.
وی تاکید کرد: یکی از پرمصرفهای استان تهران در بحث آب دستگاههای نظامی، انتظامی و اداری هستند که باید رعایت بیشتری نسبت به صرفهجویی منابع آبی داشته باشند. همچنین باید دستگاههای مختلف همکاریهای لازم را به شرکت آب و فاضلاب تهران داشته باشند و از همه ظرفیتهای دستگاهها و سازمانهای مختلف در مدیریت بحران احتمالی، استفاده کنیم.
انتهای پیام/