سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

موگرینی داعش را تهدیدی جدی برای همگان دانست

"فدریکا موگرینی"؛ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی درباره لیبی اعلام کرد؛ داعش تهدیدی واقعی برای ما است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی رای نیوز ایتالیا، همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا توجهی ویژه به موضوع لیبی دارند. در همین زمینه، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته است، داعش تهدیدی واقعی برای ما است. 

موگرینی گفت: در لیبی دو دولت، دو مجلس و تعداد زیادی از شهرداری ها وجود دارد. نقطه مهم و اساسی، داشتن یک مخاطب است که دارای مسئولیت و بخش قابل توجهی از کشور را زیر نظر داشته باشد. 

وی افزود: از این مرحله به بعد است که همه جامعه بین الملل و به طور یقین اروپا و در درون اروپا، ایتالیا نقشی در حمایت از مبارزه علیه تروریسم ایفا خواهند کرد. اما لازم است در داخل لیبی مسیری ترسیم شود که یک مخاطب را معرفی کند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.