سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جویدن را دست‌کم نگیریم

جویدن واکنش‌های شیمیایی را در بدن فعال می‌کند که در رضایت فرد مؤثر است و میزان دریافت کالری را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ جویدن سرعت غذا خوردن را کم می‌کند و به همین خاطر باعث می‌شود کمتر غذا بخورید و بتوانید وزن خود را کنترل کنید. بسیاری از مطالعات دوباره به این حقیقت پرداخته است. در یکی از بررسی‌ها نشان داده شده است، افرادی که آهسته‌تر می‌خورند، در طول یک وعده غذایی مقدار کمتری غذا می‌خورند و نسبت به افرادی که سریع‌تر می‌خورند، رضایت بیشتری دارند. این حس رضایت موجب نیروی بیشتر می‌شود.

خیس خوردن غذا در دهانتان، موجب تحریک گیرنده‌هایی می‌شود که به معده، روده کوچک، لوزالمعده و سایر ارگان‌ها، پیغام تولید مواد شیمیایی هضم‌کننده را می‌دهد. بسیاری از این مواد شیمیایی،‌هورمون‌های معده هستند که پیغام سیری را به مغز می‌رسانند.

 هرچه بیشتر بجوید، هورمون بیشتری تولید می‌شود و کالری کمتری را تا حس سیری دریافت می‌کنید. در یک بررسی دیده شد که مردانی که هر لقمه را 40 بار می‌جوند، 12 درصد کالری کمتری دریافت می‌کنند و سطح هورمون‌های معده آنها بیشتر از افرادی است که هر لقمه را 15 بار می‌جوند.

برچسب ها: جویدن ، گرسنگی ، لاغری ، درد ، درمان ، سرعت ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.