سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

آش عباسعلی 200 سال است که زینت بخش سفره های کرمانشاهیان است

آش عباسعلی یکی ازغذاهای معروف و سنتی استان کرمانشاه که قدمت دیرینه دارد که در بین کرمانشاهیان از محبوبیت خاصی بر خوردار است و در تمام کشور آوازه ی طعم و مزه این آش پیچیده است

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛این آش خوش طعم و بی نظیر200 سال است که مهمان سفره های مردم کرمانشاه است و گاهی مردم ساعت ها در صف می ایستند تا از این آش خریداری کنند.البته اکنون این آش تنها در ماه مبارک رمضان پخته نمی شود بلکه در سایر ماه ها به خصوص فصل زمستانن نیز طبخ می شود.

داستان این آش به مردی باز می گردد که سعی میکند برای جلب مردم به نماز و مسجد در ماه مبارک رمضان این اش را بپزد.از ان روزها طعم مطلوب این آش بر سر زبان ها افتاد و اکنون دو صده است که نظر کرمانشاهیان را جلب کرده است

موادی که در طبخ این غذای سنتی به کار می رود گوشت ،برنج،عدس، نخود،لوبیا، است که بیشتر با نان سنگک صرف می شود

مردم اصیل کرمانشاه گاهی آن را به اختصار "آش واسلی" می‌نامند و معروف‌ترین آش واسلی کرمانشاه نیز در محله قدیمی "تیمچه" پخته می‌شود.

این آش علاوه بر طعم بی نظیرش خاصیت فراوانی دارد که به برخی از ان ها اشاره می کنیم


اگر در فصول سرد یا ماه رمضان سفری به این دیار داشتید طعم و مزه این آش را امتحان کنید که حنما در خاطره شما باقی خواهد ماند.


انتهای پیام/ش
برچسب ها: کرمانشاه ، آش ، زینت ، سفره
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.