وی خاطر نشان کرد: دراین ایام بیش از شش نمایشگاه با هزار غرفه در کل کشور برگزار شد که بیش از هزار زن تولید کننده دستاوردهای فرهنگی و اقتصادی خود را درآنها ارائه کرده بودند.
مشاور وزیر کشور در امور خانواده و زنان افزود: این نمایشگاهها با هدف توانمندسازی بانوان و نشان دادن تواناییهای آنان درزمینه درآمدزایی برگزار شده بودند.
وی ادامه داد: این که زنان شاغل و فعال درعرصه تولید با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند موضوع جدیدی نیست ولی رویکرد دولت یازدهم این است که تا جایی که امکان دارد زمینه فعالیت بیدغدغه این زنان را فراهم سازد.
فرهمندپور افزود: بهره گیری از زنان تولید کننده میتواند هم باعث رونق چرخه تولید کشور شود و هم باری از دوش خانواده بردارد و وضعیت معیشتی آنها را بهبود بخشد.
مشاور وزیر کشور در امور خانواده و زنان تاکید کرد: درحال حاضر سه بازارچه دائمی با هدف حمایت از زنان تولید کننده درکشور دایرشده که این تعداد درآینده افزایش مییابد.
مشاور وزیر کشور در امور خانواده و زنان ابراز کرد: توانمندسازی زنان سرپرست خانوارکه بار اداره زندگی را به دوش میکشند از اولویتهای درحال پیگیری دولت است.
وی در بخش دیگری ازصحبتهای خود با اشاره به دغدغه اغلب زنان تولید کننده، گفت: اغلب این زنان در بحث بازاریابی و فروش تولیدات خود با مشکل مواجه هستند.
فرهمندپور اظهارکرد: به نظرمیرسد با افزایش تعداد بازارچههای دائمی بخشی از این مشکل مرتفع و این زنان بتوانند تولیدات خود را راحتتر به فروش برسانند.
وی دربخش دیگری از صحبتهای خود از توافق با صندوق امام رضا (ع) برای ارایه تسهیلات آسان به زنان تولیدکننده با سود کم خبر داد و گفت: در این راستا مقرر شد تا 10 میلیون تومان به هر تولید کننده زن وام کم بهره پرداخت شود.
مشاور وزیر کشور در پایان با اشاره به برنامههای دولت در سال آینده در
حوزه آسیبهای اجتماعی بانوان، گفت: حمایت از زنان کارآفرین و توجه به
مهارتها و سلامت آنان از جمله موضوعاتی است که دراین زمینه مورد توجه دولت
قرار گرفته است.
/انتهای پیام