سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با تفت دادن غذاهایتان ذائقه فرزندتان را تغییر دهید

مادران باردار از 8،9 ماهگی باید در غذای کودک خود از سبزیجات و میوه‌جات استفاده کنند.

تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: یکی از علل و ریشه‌های غذایی تفاوت عادات غذایی و طرح‌های غذا در فرهنگ‌های مختلف است، در واقع زمانیکه کودک می‌گوید میوه دوست ندارد، نباید میوه از برنامه غذایی کودک حذف شود و یا اگر هم حذف گردید باید یک خوراکی سالم به جایگزینی آن میوه در برنامه غذایی فرد گنجانده شود.

وی افزود: مادران باردار در طی دوران بارداری اگر از هر میوه و یا خوراکی استفاده کنند کودک او در بزرگسالی با مصرف کردن آن میوه یا خوراکی مشکلی نخواهد داشت در واقع ذائقه مادر باردار روی ذائقه کودک تاثیر می‌گذارد.

وی اذعان داشت: مادران باید از 8،9 ماهگی در غذای کودک خود از ترکیبات سبزیجات استفاده کنند، سبزی به دلیل اینکه طعم تندی دارد، کمتر کودکی پیدا می‌شود که از سبزی استقبال کند به همین دلیل بسیاری از کودکان طعم میوه را بیشتر ترجیح می‌دهند، معمولا تفت دادن سبزیجات یا میوه‌جات با کره، شکر بهترین راه خوراندن این خوراکی‌های مفید به کودکان است.



انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.