امینیان افزود:باتوجه به اینکه تپه ی حکومتی دارای ایوان و ساختمان بلندی بوده و به دلیل قرارگیری در مرز رود ارس دوزال از نظر اقتصادی مهمترین منطقه ی در گذشته و حال بوده است.
وی ادامه داد: انواع درختان و میوه هایی که برای رویش آنها به رطوبت بالایی نیاز است و حتی برنج نیز در این منطقه کاشت می شود.
وی با اشاره به حاکمان منطقه که آن زمان صفویان بودند تصریح کرد:گنبد مقبره ی معروف به امامزاده شعیب به دست استاد محمد بن جمال احمدالبنا تبریزی ساخته شد که از بناهای مهم تاریخی قرن هشتم هجری قمری است و در شهرستان جلفا و بر فراز تپه ای در روستای دوزال قرار دارد.این امامزاده مشرف به رود ارس در مرز ایران و آذربایجان بوده و قدمت آن مربوط به دوره ی ایلخانی است و بقعه به صورت برج هشت ضلعی آجری و روی یک قاعده ی سنگی استوار است و در هر ضلعی طاق نماهایی بلند با طاق جناغی به چشم می خورد که از یک نواختی نمای خارجی برج می کاهد.
امینیان افزود:برج دارای گنبدی دوپوش است و طبقه ی هم کف برج دارای سه درب ورودی با کتیبه های ویران شده است و ورود به بقعه از طریق مسجد قدیمی که در ضلع غربی قرار دارد امکان پذیر است.برخی از اهالی روستای دوزال اعتقاد دارند که امامزاده شعیب از اجداد امامزاده سید محمد نوجه مهر است و برخی دیگر وی را برادر احمد بن موسی کاظم (ع)معروف به "شاهچراغ"میدانند.وباتوجه به متن شجره نامه ی امامزاده سید محمد نوجه مهر اعتقاد به اینکه امامزاده شعیب از اجداد امامزاده سید محمد نوجه مهر باشد،قوت می گیرد.
کارشناس ارشد اداره ی کل میراث فرهنگی اظهار کرد:آستان مقدس امامزاده شعیب یکی از معروف ترین و باصفاترین امامزادگان آذربایجان است که سالانه هزاران زائر و گردشگر از اقصی نقاط ایران برای زیارت وی به روستای مرزی و تاریخی دوزال سفر می کنند .