سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شلیک کودک سه‌ساله به پدر و مادرش + تصاویر

یک کودک سه‌ساله مکزیکی که به بهانه‌ی برداشتن آی‌پاد سر وقت کیف مادرش رفته بود که یک هفت‌تیر پر را در کیف مادرش پیدا کرد. این کودک با یک تیر هم پدر و هم مادرش را نشانه گرفت.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، سی ان ان: گلوله ابتدا به پهلوی پدرش اصابت و از سمت دیگر خارج شد، سپس به بازوی راست مادرش اصابت کرد. سیمون دروبیک، افسر پلیس البوکرکی، به سی ان ان در این رابطه گفت که  مادر این کودک باردار بوده است. 
 
پدر او درمان و از بیمارستان مرخص شده، در حالی که مادر این کودک در بیمارستان همچنان بستری شده است. آن کودک و خواهر دوساله‌اش که در همان اتاق بود اکنون تحت مراقبت بخش ویژه امور کودکان، جوانان و خانواده قرار دارند. به آن‌ها در این حادثه آسیبی وارد نشده است. 
 
دروبیک می‌گوید که این پرونده به مسئولان مرتبط ارجاع داده شده تا بررسی شود که آیا والدین کودک باید مشمول پرداخت جریمه مرتبط با سهل‌انگاری جنایی شوند یا خیر. در ارتباط با این ماجرا، پلیس اطلاعاتی راجع به این خانواده افشا نکرد. 






منبع فرارو
برچسب ها: شلیک ، پدر ، مادر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۴ ۱۴ بهمن ۱۳۹۳
خدا رحم کرده بهشون بچه هاشون یتیم نشدن.ماشالله به این پدر و مادر هرسال1بچه آوردن!!!! ..