سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گوشت، مهمترین عامل بروز سنگ کیسه صفرا

ترکیبات پروتئین و اسیداوریک موجود در گوشت سبب می شود که مصرف زیاد این ماده غذایی فرد را به سنگ کیسه صفرا مبتلا کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ ترکیبات پروتئین و اسیداوریک موجود در گوشت سبب می شود که مصرف زیاد این ماده غذایی فرد را به سنگ کیسه صفرا مبتلا کند.
 
 مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سنگ کیسه صفرا بر اثر وجود چربی و کلسترول بالا در فرد به وجود می آید بنابراین بهترین نوشیدنی برای این افراد آب است علاوه بر آن می توانند از نوشیدنی های سنتی چون دوغ استفاده نمایید.
 
وی افزود: همچنین مبتلایان به سنگ کیسه صفرا، روغن مایع روغن حاوی امگا 3 را مصرف نمایند امگا 3 مورد نیاز را می توان از طریق روغن‌های کانولا وسویا تامین کرد.
 
این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی مفید دیگر برای سنگ کیسه صفرا اظهار داشت:مصرف سبزی،‌میوه زیاد به  مبتلایان به سنگ کیسه صفرا توصیه می شوند این بیماران از مصرف گوشت و نمک زیاد پرهیز نمایند، مصرف زیاد گوشت سنگ کیسه صفرا را در مبتلایان به این بیماری تشدید می کند.
 
کیمیاگر ادامه داد: ترکیبات پروتئین و اسید اوریک موجود در گوشت سبب می شود که در صورت مصرف زیاد این ماده غذایی، سنگ کیسه صفرا برای فرد به وجود بیاید.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.