سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خستگی مفرط در این سنین بیشتر است

سندروم خستگی مزمن در افراد پس از سنین جوانی و میانسالی به وجود می‌آید.

حسین قنبری متخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای پی بردن به خستگی مفرط در افراد باید دلایل دیگر ایجاد این نوع خستگی در فرد را رد کرد که شایع‌ترین دلیل آن به کم خونی و کم کاری تیروئید باز می‌گردد.  
 
وی افزود: افرادی که به خستگی مزمن مبتلا هستند، سطح فعالیت پایینی دارند، یک نوع دیگر این خستگی، خستگی روانی فرد است که در آن فرد از نظر روانی به این مسئله دچار می‌گردد. 
 
این متخصص غدد با اشاره به دیگر علائم شناخت خستگی مفرط اظهار داشت: فردی را که از نظر جسمانی ضعیف محسوب نمی‌شود و در نیروی ماهیچه‌ای وی نیز مشکلی مشاهده نمی‌گردد و باز هم این احساس خستگی در وی به چشم می‌خورد به خستگی مفرط مبتلا است، هر چند دلایل دیگری چون مسمومیت فرد نیز باعث ایجاد این مسئله در وی خواهد شد.  
 
قنبری ادامه داد: کم‌کاری یا پرکاری تیروئید نیز از دیگر دلایل ایجاد خستگی مفرط در افراد است، این بیماری در سنین جوانی و میانسالی در افراد وجود دارد، هر چند سندروم خستگی مزمن پس از این سنین در افراد به وجود می‌‌آید با افزایش سن فرد، احتمال بروز خستگی مفرط که جنبه روانی دارد در افراد کمتر مشاهده می‌گردد. 






انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.