سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای کاهش کلسترول خون این ماده غذایی را بیشتر مصرف کنید

کاهش سطح کلسترول خون خطر بسیاری از بیماری‌های خطرناک را برطرف می کند که این مهم از جمله از طریق مصرف مواد غذایی حاوی فیبر به ویژه فیبرهای محلول به دست می آید.

نریمان سعادتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: کلسترول HDL به عنوان کلسترول خوب و کلسترول LDL به عنوان بد شناخته می‌شود که تعادل آنها در بدن اهمیت زیادی دارد.

وی افزود: به عنوان مثال قندهای ساده موجب افزایش سطح کلسترول LDL و کاهش کلسترول HDL می‌شوند که همین موضوع موجب بروز بیماری می‌شود.

سعادتی تاکید کرد: کاهش سطح کلسترول خون خطر بسیاری از بیماری‌های خطرناک را برطرف می کند که این مهم از جمله از طریق مصرف مواد غذایی حاوی فیبر به ویژه فیبرهای محلول به دست می آید.

وی گفت: در واقع فیبرهای محلول از قبل آنچه در حبوبات، برنج، سبوس، جو دو سر، پکتین و تخم کتان وجود دارد، در کاهش سطح کلسترول خون، موثرتر از فیبرهای نامحلول از قبیل سبوس گندم است.

سعادتی خاطر نشان کرد: کاهش میزان کلسترول خون توسط مصرف فیبرهای محلول ممکن است به دلیل اثر فیبرهای محلول برای اتصال به کلسترول و اسیدهای صفراوی در مجرای گوارشی باشد که البته فیبرهای نا محلول در این زمینه اثر و توانایی کمتری دارند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.